| pumpkinky a întrebat:

Hey

Tineti minte haiosele facute de bunica care pur si simplu se,,topeau" in gura
Stiu ca se face cu osanza dar e normal ca dupa toate procesele de impaturire,atunci cand incep sa le proportionez si sa pun dulceata agata de prin aluat ca niste solzisori,ca un,,zgarci", are cineva idee de la ce? Am curatat osanza de tot,si am dat-o prin tocator, deci ce ziceti? de ce are acele firicele care agata si plus cateva rosii? Mentionez ca asa am primit osanza, cica curatata si tocata. voi ce ziceti? Eu cred ca nu a fost bine curatata, mai are ca niste vene mici subtirele rosii prin ea
pareri
dau funda
thnx

5 răspunsuri:
| CristiDinBucuresti a răspuns:

Scuze dar ce sunt acelea? Haiosele

| pumpkinky explică:

Google

| pumpkinky explică:

Se mai numesc : haj (HAJ)

| pumpkinky explică:

Nu doar ca agata!

se vede prin aluat FIRICELE MICI CA NISTE VENE DE SANGE, ROSII! ce is alea?

| polk a răspuns:

Hei. Eu spun ca nu a fost bine curatata. Si cica, cu aluatul acela se lucreaza bine abia a 2a zi. S-ar putea ca din cauza aceea sa ti se agate?