Mie cel mai natural, chiar daca niciunul nu e 100% natural, cum ai spus si tu, mi se pare sucul acela de la Dellos cu aloe vera. Pretul e pe masura, 10-11 lei pentru 2 litri.
Însă, la modul serios, desigur, un suc mai natural decât fresh-ul de fructe/legume proaspete din propria ta grădina făcut cu mâna ta nu ai să găseşti.
http://www.fitness-nutritie.ro/......-naturale/
Sanatos,privind sucurile din comert, nu prea cred...
Santal as zice
As zice sa investesti intr-un bleder sau storcator de fructe sa cumperi fructe(de preferat de la tarani) si stii ca bei ceva sanatos!
Ultima data am facut din afine+capsuni
Sucul natural de mere, il gasesti in magazine, e facut din mere stoarse si apoi este pasteurizat sa nu fermenteze.
Timbark si Prigat, insa eu zic ca mai bun ar fi Prigat, dar cred ca sunt 2 tipuri, eu zic de unul in care sunt ca un fel de gaurele in sticla. Iar ala de portocale cred ca e cel mai natural, la restul se mai modifica unele chestii pentru a tine sau a nu deranja stomacul.
Buna! Intr-adevar..nestea nu poate fi numit suc, dar daca ne gandim bine, tot ce este in comert contine coloranti si multe altele..eu beau foarte des ALOE VERA si mi se pare foarte ok..pretul nu este foarte ridicat, dar pentru sanatatea noastra suntem in stare sa dam oricat, si cele fara acid cu portocale la cutie..si acela este bun, continand si el destule. :-)
DaciaRomania întreabă: