| goldi a întrebat:

Pentru reteta de chec:
1 cana zahar
5 oua
1 cana lapte
1 cana și jumătate faina
jumate cana ulei
o linguriță rom și cacao
1 linguriță bicarbonat de sodiu stins cu oțet
Într-un vas am dizolvat zaharul cu laptele.Apoi am adăugat uleiul,gălbenușurile și albușurile zbătute bine cu mixerul. După care am adăugat bicarbonatul de sodiu, Am pus jumătate de compoziție în tava iar în cealaltă compoziție am pus o linguriță de cacao și rom.Am pus în cuptor la 180 C 40 min.Checul a ieșit ars la suprafață și crud în mijloc.
Va rog ajutati-mă ce as fi putut greși?

Răspuns Câştigător
| Goddess23 a răspuns:

Probabil compozitia a fost mult prea lichida si nu s-a putut face in interior, cam 200 grame de faina merge doar ca tu ai folosit lapte si posibil de asta nu ti-a iesit. Ai preincalzit cuptorul? Si ingredientele sa fi fost la temperatura camerei.

| goldi explică (pentru Goddess23):

Cuptorul da a fost preîncălzit, ingredientele nu fost chiar la temperatura camerei, dar n-am mai pățit asta niciodata.

| Goddess23 a răspuns (pentru goldi):

Poate s-a defectat ceva la cuptor si nu ti-a aratat temperatura corecta, chiar nu stiu altceva ce ar putea fi.

| goldi explică (pentru Goddess23):

Mulțumesc!

3 răspunsuri: