| BeSmart17 a întrebat:

Repede TPU! Nu am nimic dulce acasa si nu am bani! Ce pot sa fac dulce acasa? Si fara galbenus cu zahar

8 răspunsuri:
| DrGoogle a răspuns:

Bea niste apa si iti trece, nu sunt bune dulciurile

| Ralukafay a răspuns:

Vrei sa faci o bautura sau un desert? Poti face limonada(cu sare de lamaie sau chiar cu o jumatate de lamaie,spun jumatate,deoarece zeama de la o lamaie ar fi prea mult si prea mult si pentru inima ta,storci zeama unei jumatatii lamaie intr-un pahar pui si apa si zahar si poti face la fel si cu sarea de lamaie daca nu ai lamaie). Poti face ciocolata/cacao calda,daca ai ciocolata acasa(fierbi apa si pui ciocolata in apa fiarta si pui si zahar daca crezi ca o vrei mai dulce sau pui apa sa fiarba in acrlasi timp cu ciocolata in ibric/craticioara,etc. Poti face lapte fiert, pui zahar in el, poti face zahar ars, dar ai grija sa nu fie prea ars, poti face paine cu ou si pui zahar pe acea paine, poti face mai multe.

| 4StarLight a răspuns:

Păi poți mânca miere sau dulceață goală, eu doar rețete cu galbenuș și zahăr știu, poți face clătite sau friganele, pâine cu ouă și zahăr prăjite în tigaie care sunt destul de dulci
Și fructele ar fi o alternativă și cred că cea mai sănătoasă

| 17Ioana a răspuns:

Ia o lingura mai urata, pui zahar in ea si o pui la aragaz, deasupra focului, zaharul se va topi si vei avea o mini acadea!