|

Salut! A încercat cineva sa spele încălțăminte marca Adidas Superstar acasă, pe ciclul fin al mașinii de spălat? As vrea sa știu cum s-au comportat sau dacă nu are rost sa ma risc și sa ii duc la o curățare profesională! Merci!

3 Raportează Evaluează
Răspuns Apreciat de Editori
| a răspuns:

Bună! Nu am incercat asta, însă, daca te ajută, am spălat la mașină tenesi normali, adidași, papuci de casă, opincuțe, sandale, genti etc și nu am avut niciodată nicio problemă. Mă gândesc că dacă sunt Adidas sunt ceva mai durabili decât încălțămintea obișnuită, așa că poți încerca. Daca totuși ți-e frica, pune-ti într-un lighean cu apă și niște detergent și îi freci un pic cu mâinile sau cu o perie, sau îi lași așa câteva ore și apoi ii limpezești.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| explică (pentru WhiteLife):

Mulțumesc!

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
1 răspuns:
| a răspuns:

Am spălat tot felul de teneși la mașină, ceva de firmă au fost cei de la Converse, am dat spălare de mână sau spălare rapidă nu mai știu și temperuta cea mai joasă și n-am avut probleme. am spălat și încălțăminte mai uzată (Deci mai sensibilă și mai de proastă calitate) și și ăia au rezistat ok. doar ai grijă să alegi un program care să nu fie agresiv.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează