anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Salut, imi puteti da/spune informatii despe mancarea si bautura specifica din Ile de France? m-ar ajuta si niste curiozotati. Multumesc

Răspuns Câştigător
| suităr a răspuns:

Île de France: o mansarda de dulciuri în île de France, sunt cultivate legume, fructe, condimente... și arta de bomboane! Istoric, Ile-de-France a fost întotdeauna a regiunii de recreere a regilor Franţei şi său mare varietate de peisaj, păduri şi câmpuri să crească discret mici minuni. Astfel, la ciuperca, iniţial cultivate în Paris abandonat cariere pentru fructe şi legume gustoase precum Apple Faro, Montmorency cireşe, pere de Groslay, mazăre-franceză, sparanghel Argenteuil, sau de fasole chevrier, zona Domnesti cultivă meniuri esenţiale şi delicat plăcerile.



Partea de carne, île de France este o cremă de pui şi porc generos care dă sunca în Paris, dar, de asemenea, frumos boi şi viţei care trage Navarin de reţete de miel, din carne de vită Mironton, şef al mânzat pansament sau Henry IV tocană.



Şi, desigur, în interesul complet sale de masă, regiune a dezvoltat multe condimente delicioase precum Meaux mustar, care vine de la gust, o tavă de brânză cu Brie, de deserturi celebre precum Brest şi lamaie tartă că se pot bucura cu un pahar de Grand Marnier, produs exclusiv in Neauphle-le-Château. Şi în cele din urmă dulciuri. Deoarece Ştiaţi că regiunea Paris este în întregime? Caramida orz Moret, bomboane în Provins Rose, zahăr pavator Meaux ciocolata ganache care conţin un bob de struguri şi Nemours Mac - fructe dulci si licoroase... Regele favoruri.





Specialităţi regionale printre savuroase specialităţi, vă puteţi bucura: muscaturile reginei, navarin de miel, supa st-Germain, vărsare de iepure sau supa supa cu ceapa.


De zahăr este nici un nepriceput cu Brest, Saint Honoré, galette des rois Parisienne, chouquettes, brioşă Nanterre, brioşă pariziană, plăcintă de Bourdaloue, cafea, puţuri de dragoste, Opera, coada soricelului, savarin, tartă cu fructe pariziene şi macaroons.



Cele mai faimoase brânzeturi în île-de-France-brânzeturi regionale sunt colommiers brie, brie de Meaux, Melun brie, brie de Montereau şi coulommiers.



Vinuri şi spiritele podgoriilor din Ile-de-France împreună vinurile Argenteuil, vinurile din butte Montmartre.





Viţă de vie utilizate: chasselat-reteta pentru muscaturile reginei pentru patru persoane timp de preparare: 30 minute timpul de gătire: 1 ora ingrediente: supa de pui - 200 g de produse de patiserie - 1 cub - alb 2 de păsări de curte - 300 g Sweetbreads - ciuperci - 40 g unt 300 g - 40 g faina - 10 cl de smântână - 1 ou pregătirea :-Face muscaturile: aplatiza patiserie pe 2 cm grosime, cu o rundă, cutat cookie-cutter, taie aperitive.

Puneţi-le pe coacere şi maro-le cu o perie cu ou bătut.

Cu un pumn de solida, face o amprentă în centrul de muscatura pentru delimitarea capacul, şi apoi quadriller cu o furculita.

Să stea 30 min, apoi se fierbe în cuptor la 7 lea (210 ° C) timp de 30 min.

La iesirea din cuptor, se taie capacul.

Pregăti 1\/2 litru de bulion, Cook Sweetbreads şi albii de păsări de curte pentru 30 de minute la foc mediu.

Se curata ciupercile, spălaţi-le şi se taie în felii.

5 min înainte de sfârşitul anului de gătit, adăugaţi aceste ciuperci la amestecul.



-Pregăteşte umplutura: într-o cratiţă, pune untul să se topească, apoi se adauga faina (face culoare), apoi se toarnă supa (ţine cald ciuperci, mânzat sweetbreads, păsări albe).

Amestecaţi cu un tel, se adaugă smântână şi bucătar 10 minute la foc mic.

Apoi se adaugă Sweetbreads şi păsări albe feliat ciuperci.

Pune musca pe o farfurie şi se umple cu umplutura.
Au restul de tăiere în jurul muscaturile

1 răspuns:
| pci27 a răspuns:

Http://ca.franceguide.com/......rance.html
Link-ul are și opțiune de traducere, dacă te interesează.