| teo530 a întrebat:

Ieri mama a făcut niște cartofi prăjiți dar s-a întâmplat ceva tare ciudat. I-a pus întru-un tuci de 6-7 litri(bine că nu i-a pus într-o tigaie că ar fi dat spuma pe afară) și imediat au început să facă multă spumă(mai multă decât ar fi trebuit normal). S-a facut tuciul jumate de spumă, cartofii au început să se ardă și spuma tot nu s-a dus, iar cand mama a vrut să-i ia nu îi mai vedea din cauza spumei(adică nu îi vedea unde sunt și îi lua la nimereală). Abia după ce i-a luat după un minut s-a dus și spuma. Deci ce naiba sa fi fost cu cartofi ăia de au făcut așa? Câte chimicale ore fi avut de au făcut așa? Mama a spus că nu a văzut așa ceva niciodată, și tata mai făcuse o data tot din cartofii ăia și au făcut la fel. Voi ce credeți că au avut? Aștept răspunsuri și fundă pentru cea mai bună explicație.

5 răspunsuri:
| LPCTSTR a răspuns:

Probabil aveau un conţinut foarte ridicat de amidon, n-ai ce face.

| RobertMoon a răspuns:

Probabil a pus cartofii în ulei(mult mai mult ulei decât era nevoie pentru ei) și nu i-a pus înainte de a îi prăji in minim 2-3 ape să iasă amidonul din ei, sau uleiul era vechi, nu e vorba de chimicale în cartofi, după cum știi cartofii cresc in pământ și se scot de acolo, nu ai ce injecție sa le faci ca la roșii sau mai știu eu ce, plus că interiorul lor e dur și dacă ai baga un chimical in ei ar ieși pe unde l-ai bagat.

| teo530 explică (pentru RobertMoon):

Ba se pot baga chimicale. Când el crește în pământ se stropește pamantul.

| alex15ccc a răspuns:

Folosesti prea mult sapun

| teo530 explică (pentru alex15ccc):

Așa am zis și eu când am văzut cum s-au făcut laughing