Din pacate nu am mancat nimic din ce ai specificat tu, dar stiu ca m-am cam intrecut cu mancarea, acum mananc supe, peste si mancaruri cat mai lejere, asta pana pe 31 decembrie cand incepen din nou sa ne indopam cu bunatati.
Si eu la fel, am sa mananc o supa sau legume in amestec, orice altceva decat carne.
Inca ma indop...
Am o gramada de mancare in frigider...
Dupa 2 ianuarie intru iar la dieta, ca m-am balonat ingrozitor
Am s-o tin 2 saptamani, ca imi trece![]()
Eu as putea sa te dezbalonez. dar hmmm, ma scarpin in cap acum daca sa-ti spun sau nu
hmmm...mno, mai bine ma abtin
Faza e ca n-am mancat nici sarmale nici carnati si nici caltabos![]()
Nu imi place niciuna din aceste tipuri de mancare![]()
Bea activia timp de 14 zile daca nu isi face efectul primesti banii inapoi!![]()
![]()
byee:*:*
inca ma mai indop.
dupa, o sa tin post negru.mai bine mai tarziu decat niciodata. poate tine cineva din rai cont de asta si mi se echivaleaza si mie cumva.
adica sper sa primesc si eu un bonus pentru fapta mea. la fel cum au sperat si cei care au tinut post inainte de craciun.
Salate
mancare cat mai usoara
eu una mananc foarte mult iaurt
si multe fructe mananc
Buna! Cel mai bine ar fi sa iti prepari niste salate delicioase folosind legumele care iti plac cel mai mult.Sunt foarte sanatoase deoarece contin vitamine si in afara de acest lucru iti creezi propriile retete. Sper ca raspunsul meu te va ajuta!
Pai eu mananc o salata verde amestecata cu piept de pui fiert si putina branza almette sau apetito cu rosii in ea, iese super buna iti recomand sa incerci
Hmm incerc as evit mancarurile grase. sarmale si friptura hai treaca mearga dar nu carnati. caltabos nu. mi place
asa ca mai putin cu ele, nu stiu, mananc fructe. beau lichide, supe. nu sunt chiar ipocrit sa ma abtin de la mancarurile traditionale dar consum cu moderatie
:*
Cele mai recomandate mancaruri acum dupa aceasta invazie de grasimi sunt salatele de legume, de beof sau orientale, legumele mexicane, supe, ciorbe, peste, fructe si legume.