| anaezaru a întrebat:

A cumparat cineva incaltari de pe cmfp /ceimaifrumosipantofi.ro? Sunt de calitate produsele? Returul este ok?

2 răspunsuri:
| dullcat a răspuns:

Nu am cumparat, dar stiu site-ul. Totusi tind sa fiu putin sceptica, deoarece vad ca pe Fb nu au activata optiunea de a oferi review. Iar pe Instagram au 32.000 followeri, insa interactiunea la postari (0, iar daca e 1 comentariu e tot al lor), plus like-uri nu reflecta numarul asta imens.Rezulta ca probabil au cumparat acei followeri. Orice firma care nu ofera posibilitatea de recenzii publice de la clienti ar trebui sa dea de banuit.

| InaDada a răspuns:

Am luat eu niste mocasini copie dupa LP insa nu sunt multumita. Nu au nicio treaba cu fotografia de pe site, tablitele alea cu logo LP si cerculetul sunt goale fara niciun scris. Peste brantul original e lipit alt brant cu sigla lor ceea ce jeneaza rau la mers pentru ca practic talpa sta mai sus decat normalul si se roade piciorul de margine facand bataturi. Miroseau groaznic a prenadez cand i-am primit. Pielea din mocasini e ok insa atat. De pe Trendyol am gasit pe alte culori tot piele naturala cu tot cu logo la un sfert din pretul lor. Eu cred ca achizitioneaza loturi de prin alte parti, isi pun sigla lor pe brant si vand mai departe la supra-pret. Unele loturi probabil au sigla, ca asa am vazut prin unele comentariile de pe site, altele nu. Eu am scris review de 2 ori, le-am dat 2 stele si cu foto insa nu le-au publicat. Nu as mai comanda a doua oara. Cred ca depinde de noroc sa gasesti ceva ca in poze cand cumperi...A durat vreo 2 saptamani livrarea, niciun cod de reducere la inscrierea pe site si mai platesti si taxa de transport. Imi pare rau ca nu i-am returnat din prima...