O sa te impuste in cap daca afla ca nu ai 18 ani si iti iei energizant, ai grija!
Mersi gng o sa am, arunc sabia in curier de la balcon? ️
Merge si asa, de obicei eu ies cu pistolu la usa.
Săracul Amir...
Odată ce ai putut să plătești un produs, adică plata ți-a fost acceptată, atunci ți-l și va aduce acasă.
Energizantele conțin substanțe mai puternice decât cofeina. Vor apărea probleme cu inima mai înainte de 30 de ani; iar la 40 de ani nu-ți vei mai dori să-ți continui viața, deoarece vor fi distruse și alte organe interne. Asta fac energizantele. Nu degeaba au fost interzise minorilor.
Eu am livrat fara sa-i cer buletin si imi pare rǎu
Nu mai beti frate pișaturi: iad, tauri roșii
Păi, Hell Coffee nu este un energizant, cred. Este cafea la doză, fără taurină. Wtf? Eu, de exemplu, dacă mă duc la Hug the Mug, mă trezesc cu cafeaua în mână, dar la Kaufland nu ai voie să cumperi Hell Coffee. Nu poți să le spui că faci duș Le spui să lase mâncarea la ușă. Nu am încercat, dar așa se face în America; dacă ești mai leneș, o lasă la ușă... E o lege foarte stupidă.
Ia-ți de la un magazin energizant. Minți că ai 18 ani. Dacă zice de buletin, îi spui vânzătorului că nu îl ai la tine.
Tocmai am zis ca nu mai vand majoritatea, nici macar astea de colt, nici macar de pe langa liceu, dupa cum am zis nici de 16 nu arat dupa majoritatea deci cu atat nu merge sa bag ca n-am buletinul. Si eu intreb pentru glovo, nu pot sa ma duc sa imi iau, am alte chestii de facut intre timp