| Elelena65 a întrebat:

Am cumpărat doua perechi de pantaloni același model și aceeași mărime și nu știu pe care să îi returnez. Unii sunt mai lejeri în zona taliei dar au pe cracul stâng un punct roșu care se vede pentru ca pantalonii sunt un bleu deschis, de asemenea mai au o cusătura desfăcută și sunt și agățați puțin dar nu se observă foarte mult. In schimb, cealaltă pereche nu are niciun defect dar singura problemă este că vin mai ficși și mă cam strâng în zona taliei, deși ambele perechi sunt același model si aceeasi marime. Pantalonii se închid cu capsă și fermoar iar în spate au un elastic, dar nu știu dacă după ce ii port se mai lărgesc. Pe care să îi opresc din cale două perechi, pe cei care sunt mai lejeri dar au defecte din fabricație sau pe cei care nu au niciun defect dar care mă cam strâng? Mi se pare destul de ciudat că deși sunt aceeasi marime unii sunt mai mici în talie iar ceilalți mai largi

3 răspunsuri:
| asmodeus10 a răspuns:

Pastreaza pe cei lejeri,chiar daca au defect, pastreaza pe aceeia, s-ar putea sa mai pui kilograme in plus pe talie si la anul sa nu iti mai vina, parerea mea este sa ii pastrezi pe cei lejeri si cu defect decat sa trebuiasca sa renunti la cei stramti si astfel sa ramai cu paguba si cu cei defecti si cu cei stramti ce s-ar putea sa nu iti mai vina bine, pe viitor. succes.

| Elelena65 explică (pentru asmodeus10):

Mulțumesc, îmi este teamă la cei defecți sa nu iese culoarea când îi spăl din acel punct roșu care cred că este o ață prinsă în material sau sunt pătați de vopsea, pentru ca pantalonii fiind bleu deschis dacă iese culoarea din acel punct sigur se va observa

| Elelena65 explică (pentru Elelena65):

Crezi că poate ieși culoarea de la acel punct în pantaloni?