| Elelena65 a întrebat:

Am cumpărat online o pereche de pantaloni dintr un material gros, gen blugi dar sunt portocalii și când au venit am observat că au sub buzunarul din spate o dungă verde de 1-2 centimetri, pantalonii sunt portocalii și dunga aceea verde se observă dacă te uiți atent. Am crezut ca sunt murdari de ceva dar când m-am uitat mai atent am observat că este de fapt o ață cusută și nu am ce să îi fac, este cusută în material. Mi-am comandat aceeași pereche cu speranța că acești vor veni bine fără defect dar și a doua pereche are o zgarietura care nu se observa numai dacă te uiți atent dar problema este să nu se rupă de la acea zgârietură după ce ii spăl, și pe lângă acea zgarietura mai au pe partea de sus a pantalonului ca un cerc, se vede ca și cum ceva cu forma rotundă ar fi fost presat pe pantalon și a format forma unui cerc, se vede și pe față și pe dos, așa la atingere nu se simte materialul rupt, nu se vede materialul deteriorat dar nu știu dacă își revin cu timpul sau rămâne cercul ăla impregnat in material. Pe care să îi opresc, pe primii care au acea ață verde, sau pe a doua pereche care au zgârietura și materialul presat? Vreau neapărat să opresc o pereche pentru că îmi plac foarte mult, mai ales culoarea

5 răspunsuri:
| lpavel a răspuns:

E foarte posibil sa ramana asa mereu asa ca trebuie sa te decizi ce te deranjeaza mai putin aia sa alegi!
Trebuie sa retii ca hainele de pe net care sunt mai ieftine au probleme minore de aceea sunt ieftine! Deci cand mai vezi ceva asemanator sa stii de ce este mai ieftin!

| Elelena65 explică (pentru lpavel):

Pe mine nu mă deranjează neapărat că se vede materialul presat, dar mă gândesc să nu se rupă cu timpul în locul acela din cauza asta. Crezi că se pot rupe?

| lpavel a răspuns (pentru Elelena65):

Nu, nu se va rupe, se rupe cand e putrezit, mancat de molii etc ca a fost presat asta nu i-a slabit materialul!

| Elelena65 explică (pentru lpavel):

Am înțeles, mulțumesc

| lpavel a răspuns (pentru Elelena65):

Mi-a facut placere, n-ai pentru ce!