| Julieღ a întrebat:

Ati auzit de marca de lenjerie "intimissimi"? daca da.cum si se pare? e o marca cunoscuta in Europa... dar din pacate in Rom nu este... ce ati zice daca s-ar deschide un lant de magazine si la noi?

Răspuns Câştigător
| marymaryanne a răspuns:

Da este o firma italiana.este o marca fff buna.si eu imi mai cumpar cateodata lenjerie intima de acolo. dar tin sa spun ca sunt scumpe. dar si calitatea e fff buna si sunt lucruri frumoase.eu sunt aici in italia si pot sa spun ca fff multe femei merg sasi cumpere de la intimissimi.ar fi bine daca ar deschide si i romania... pup

11 răspunsuri:
| shalimar a răspuns:

Nu este si in romania? de ce aveam impresia ca este? oricum...ar fi ceva daca ar deschide si in romania.este o marca buna, materiale excelente, preturi nu prea piperate(pentru un salar din italia). eu cel putin aveam o maree problema cu sutienele.acum cumpar doar de la marca asta si yamamay.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ar fi tare

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Este adevarat, nu sunt ieftine dar totusi e calitatea care conteaza...multumesc pentru raspunsuri:*

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ar fi superb, am lenjerie intimissimi, super calitate la preturi rezonabile

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Daca va intereseaza lenjerie de la Intimissimi, scrieti-mi la adresa: andra4ever@yahoo.com

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Sunt foarte multumita de articolele de la Intimissimi.In general imi cumpar din Itaia.Ar fi bine daca ar aparea si la noi.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Sunt foarte frumoase si preturile sunt acceptabile...in comparatie cu ce ce gasim in Romania intimissimi te bucura cu lenjeriile sale

| letitblue a răspuns:

Daaa:X toate lenjeriile de la ei sunt bestiale big grin si de calitate foarte buna! Daca s-ar deschide aici in Romania?:X PFFF ar fi :X ciment.big grin

| moschinogal a răspuns:

Si mie imi place brand-ul si cumpar de la ei de fiecare data cand ajung in Italia. daca s-ar deschide si la noi, credeti ca lumea ar cumpara lenjerie de la ei? la acelasi pret cu cel din Italia - ca am vazut ca preturile sunt la fel indiferent de tara

| futuralenjerie a răspuns:

De anul acesta ne putem bucura de calitatea produselor Intimissimi si in Romania prin intermediul magazinelor din Bucuresti (Baneasa Shopping City si Promenada din Floreasca City) happy

| lala90 a răspuns:

Fetelor daca va intereseaza lenjeria de la intimissimi, dati-mi un mail pe laalla90@gmail.com pentru ca am pe stoc lenjerie de la intimissimi si de la tezenis la preturi mici.