Da este o firma italiana.este o marca fff buna.si eu imi mai cumpar cateodata lenjerie intima de acolo. dar tin sa spun ca sunt scumpe. dar si calitatea e fff buna si sunt lucruri frumoase.eu sunt aici in italia si pot sa spun ca fff multe femei merg sasi cumpere de la intimissimi.ar fi bine daca ar deschide si i romania... pup
Nu este si in romania? de ce aveam impresia ca este? oricum...ar fi ceva daca ar deschide si in romania.este o marca buna, materiale excelente, preturi nu prea piperate(pentru un salar din italia). eu cel putin aveam o maree problema cu sutienele.acum cumpar doar de la marca asta si yamamay.
Daaa:X toate lenjeriile de la ei sunt bestiale si de calitate foarte buna! Daca s-ar deschide aici in Romania?:X PFFF ar fi :X ciment.
Si mie imi place brand-ul si cumpar de la ei de fiecare data cand ajung in Italia. daca s-ar deschide si la noi, credeti ca lumea ar cumpara lenjerie de la ei? la acelasi pret cu cel din Italia - ca am vazut ca preturile sunt la fel indiferent de tara
De anul acesta ne putem bucura de calitatea produselor Intimissimi si in Romania prin intermediul magazinelor din Bucuresti (Baneasa Shopping City si Promenada din Floreasca City)
Fetelor daca va intereseaza lenjeria de la intimissimi, dati-mi un mail pe laalla90@gmail.com pentru ca am pe stoc lenjerie de la intimissimi si de la tezenis la preturi mici.