| AnDutZzA020 a întrebat:

Am 14 ani si as vrea sa-mi iau de la farmacie o crema pentru pete de la Farmec. Ideea e ca pe site scrie varsta recomanda 16+. Credeti ca ma vor lasa cei de la farmacie sa-mi cumpar? Dau fundita.

Răspuns Câştigător
| ZoZole33 a răspuns:

Da,normal ca te vor lasa! Pot sa zici ca cumperi pentru altcineva..doar nu te intreaba nu o sa iti ceara buletinul laughing
Fundita :*?

6 răspunsuri:
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Sigur ca te vor lasa, fiindca doar iti va distruge tenul, nu te va omori. prostia este permisa in Romania, nu exista legi care sa te impiedice sa o exerciti.

| trolololo a răspuns:

Vorbește cu farmacista și ea o sa te sfătuiască. O sa îți dea produsul care îl vrei sau altul cu proprietăți asemănătoare, poate chiar mai bun.

| ElleAhx a răspuns:

Nu te intreaba cei de la farmacie cati ani ai. Poti sa iti cumperi linistitawinking

| micutzafinetze a răspuns:

Normal ca da cu siguranta nu o sa te intrebe cati ani ai si daca te intreba ii spui k o iei pentru mama ta

| lazio9 a răspuns:

Asta e doar o solutie interioara.e imp. si ce mananci sa fi curata sin in INTERIOR alimentatia e super importanta informeaza-te despre alimentatie

| TheKittyCatGirl a răspuns:

Nu te preocupa... N-au ce sa iti faca farmacistele daca nu ai 16 ani. Sau le poti spune ca e pentru mama ta. Daca ea e de acord iti poate imprumuta buletinul si gata!