Daca banii ti-au iesit din contul bancar, atunci cumparatura este in curs de pregatire pentru a fii trimisa din China catre Romania.
Va dura intre 2 si 3 saptamani pana iti va ajunge acasa, fiindca pleaca cu cel mai ieftin transport postal.
Mulțumesc frumos! ????
Sa iti restituie nu restituieze in ce limbă scrii, ai rabdare ca ăstia de pe șhein aduc comenzile greu, poate dura 2 saptamîni sau chiar o lună, daca nu iti ajunge comanda pana pe 15 septembrie atunci trebuie sa le trimiti un email sa îi intrebi din ce cauza nu ti a ajuns comanda, altfel nu ai de ce sa te ingrijorezi, ei ti au luat banii deci comanda ta este pe drum dar sta mult in vamă, majoritatea produselor vin din China si dureaza pana ajung la noi, gîndeste te ca in vamă sunt sute de colete nu este doar al tau, si pana le le vine rîndul dureaza zile saptamîni sau chiar luni de zile.
Nu ți-au dat (în contul tău) sau pe mail niciun link la care poți urmări comanda, să vezi în ce punct se află, oriunde în drumul ei?
Nu.
Știu că pe Temu era așa, Shein nu ar trebui să fie prea diferit. Comanda nu avea cum să se anuleze singură...deci poate e în drum spre tine. Ciudat e că nu o mai vezi deloc. Nu poți intra de pe mail-ul care ți-a venit la confirmarea comenzii?
Am intrat și nu am găsit nimic. Am spus că poate e din cauza telefonului, m-am conectat și pe laptop și tot nu arăta nimic...