| Anonimms128 a întrebat:

Bună ziua ofer funda am o întrebare ați comandat produse după Temu? Eu am văzut ceva portofel și curea la 90 de lei merită ce credeți? Ati comandat după temu cum e? Se merită

Răspuns Câştigător
| monika2000 a răspuns:

Eu as recomanda sa cumperi de pe magazine europene sau romanesti gen Answear ori Fashion Days. Asa stii ca primesti ceea ce ai comandat.

Daca vrei sa ai preturi similare precum pe Temu atunci poti folosi coduri de reducere sau sa cumperi cand sunt reduceri.

https://cuponoman.ro/magazin/answear/
https://cuponoman.ro/magazin/fashiondays/

Cei de la Bitdefender au un articol despre cum sa cumperi in siguranta: "7 tentative frecvente de scam pe Temu și cum să le eviți".

https://www.bitdefender.com/......a-le-eviti

25 răspunsuri:
| darrio2007 a răspuns:

Am comandat altele dar la ce vrei tu nu te astepta sa fie de prea multa calitate.

| Anonimms128 explică (pentru darrio2007):

M-am uitat la recenzii sunt chiar bune și sunt și cu poze nu mă aștept să fie din piele naturală dar măcar ok doresc să-l fac cadou

| darrio2007 a răspuns (pentru Anonimms128):

Arată bine, poti comanda.

| GabiDumitrescu a răspuns (pentru Anonimms128):

Vei fi uimit sa afli ca sunt si chestii din piele sau bumbac pe acolo, trebuie doar sa te uiti cu MARE atentie la descriere. Eu mi-am luat niste tricouri din bumbac negru prespalat care arata intr-un mare fel la vreo 35 de lei bucata...

| Violleta2022 a răspuns:

Doar tu [poti raspunde la intrebarea ta daca "merit" sa-ti cumperi acel produs, daca iti permiti sa-l platesti, fiindca marfa este chinezeasca si de calitate proasta, nefiind vorba de piele la banii astia.

| mihai69 a răspuns:

Am comandat înainte de Temu, nu și după.
Eu folosesc doar eMag.

| GabiDumitrescu a răspuns:

De la caz la caz, depinde. Portofel si curea gasesti si in maxim 50 de lei... la Temu ma refer, nu la altceva.

| gabicoo a răspuns:

Nu sunt produse de calitate.

| Anonimms128 explică (pentru gabicoo):

Asta nu știu sincer eu am dat comandă doar după Shein

| Furnicuta000 a răspuns:

Eu comand dar niciodata haine si incaltaminte pentru ca sunt de proasta calitate. Comand doar lucruri pentru casa, bucatarie, birotica, accesorii etc. Si majoritatea au fost ok. Am vreo 15 comenzi facute la ei. Daca vrei curea si portofel si costa 90 lei probabil sunt mai de calitate decat portofelul pe care eu am dat 10 lei si care e ok. Nu te astepta sa fie din piele naturala

| Anonimms128 explică (pentru Furnicuta000):

Nu am comandat haine sau încălțăminte dar am găsit ceva portofel și curea și are și recenzii bune sunt 990 de produse vândute, M-am uitat la recenzi și am văzut ca e ok dar nu știu ce să fac sa comand sau nu și am mai văzut și ceva produse de igiena barbei

| Furnicuta000 a răspuns (pentru Anonimms128):

Comanda si daca nu iti plac poti sa le returnezi

| Anonimms128 explică (pentru Furnicuta000):

Și în cat timp îți înapoiază banii?

| Furnicuta000 a răspuns (pentru Anonimms128):

Intr-o saptamana. Eu am luat odata un lant de 80 lei la care scria ca e din argint dar nu era. Le-am trimis clip cu el si mi-au dat banii inapoi pe loc fara sa le trimit lantul inapoi. Odata am luat o geanta care mirosea a peste si tot asa mi-au dat banii inapoi 30 lei. In afara de astea nu am avut probleme, nu am trimis niciodata un produs inapoi la ei. Daca un produs are un defect sau nu e ca in descriere exista posibilitatea sa-ti dea banii fara sa il returnezi

Cvasi-instant. Eu am cerut retur ca era o descriere ambigua la ceva de vreo 120 de lei (parea ca sunt doua dar de fapt era doar unul), mi-au dat banii inapoi si m-au lasat sa pastrez si produsul.

| sweetys a răspuns:

Am comandat și cizme și pentru prețul lor sunt mai mult decât acceptabile, chiar am rămas surprinsă de calitate. Ultima oară am luat niste prosoape, la fel: preț mic, calitate bună. Trebuie să fii atent la vânzător, la recenziile lui nu ale produsului și de cât timp colaborează cu temu.

| Anonimms128 explică (pentru sweetys):

Am văzut ca vinde pe temu de 2 ani și are recenzii chiar bune

| anaad2011 a răspuns:

Da,se meritaaa!

| MercyAngel a răspuns:

Eu am comandat un ring light. Îmi fac treaba cu el, dar e cam șubred. Îi lipsește un șurub și din cauza asta nu pot să-l fixez bine.
Nu recomand produsele lor.

| EchoOfLogic a răspuns:

Dacă nu ții cont de calitate și dorești sa le cumperi ieftin.

| Anonimms128 explică (pentru EchoOfLogic):

Cam asta e bugetul? doresc să fac cadou,,,.

| EchoOfLogic a răspuns (pentru Anonimms128):

Păi da! Cam asa funcționează pe Temu, dar le poți returna dacă îți plac produsele, dar sunt niște criterii de eligibilitate.

| Anonimms128 explică (pentru EchoOfLogic):

Am înțeles dar plata e cu cardul o să mi înapoieze banii? Am pățit cu eMag am returnat ceva și nu mi-a mai dat cei 258 lei

INSISTA! Si eu era sa ramin cu niste bani dati ca nu se mai procesa returul, produsul era oricum o teapa de la un retailer din marketplace (o masa de calcat de nici 20 de cm lungime, efectiv o jucarie, in loc de una de 90x30 cm), am insistat pe chat cu AI-ul sufletului, si in ziua urmatoare m-a sunat o persoana reala si mi-a procesat returul banilor manual.

| Dandumitru a răspuns:

Am comandat! Serviciu rapid în 6 zile am primit comanda. Exact ceea ce am comandat am primit la o calitate foarte bună. Am plătit cu Gpay...