| aBunnyMind a întrebat:

Ce cadou recomandați pentru o femeie de vârstă mijlocie ( diriginta noastră )? Să se încadreze în 300 lei ( punem toată clasa bani ). Vrem să fie ceva util și care să dureze. Postați și un link dacă aveți la îndemână, recomandabil BILLA, DOMO sau Flanco.

6 răspunsuri:
| cat a răspuns:

Un storcator de fructe/legume de genul http://www.domo.ro/......nje_JC800G

| onasis1961 a răspuns:

Ce ziceţi de un ghiveci cu flori naturale şi o icoană de argint! E de efect şi bun şimţ!

| unknownn a răspuns:

Si un tort!

| DakotaRoyse a răspuns:

Ceva maşinărie de făcut cafea (că sunt multe feluri) sau un set fain de pahare sau un set de porţelan pentru ceai thinking
Pe lânge orice chestie mare, dacă vă rămân bani, şi vă înţelegeţi bine cu dânsa, v-aş recomanda să faceţi un album cu pozele şi numele voastre şi eventual un mesaj de la fiecare sau chestii d-astea, să vă ţină minte mereu happy

| Cata7hDr a răspuns:

Eu ti-asi recomanda sa ii cumperi un ghiveci cu flori (sau un buchet), o ciocolata ceva mai marewinking si un filtru de cafea (are nevoie daca se trezeste in fiecare dimineata sa vina la scoala) sau un set de farfurii bft...

| nicolas25ianis a răspuns:

Sunt pe piata adica in toate supermarketurile rame foto digitale cred ca le stii.un ecran ca o tableta in care se ruleaza poze digital, eu zic ca e ok