anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Cine imi poate face o lista cu hainele necesare unui baiat de cl a -10- a pentru inceputul scolii? In aceasta lista trebuie sa fie incluse ghiozdanul si incaltamintea deci o lista cu toate elementele necesare pentru inceputul anului scolar.

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Blugi skinny
Tricou alb, mulat
Ghete sport, albe sau negre. Gasesti la Nike, Adidas sau Puma.

Sau : camasa alba cat mai pe corp, blugi rosi si ghete sport albe.

3 răspunsuri:
| lacebunny a răspuns:

Gabi, uitandu-ma la poza ta de la profil (banuiesc ca tu esti) am constatat ca ai trasaturi foarte frumoase similare adolescentilor din filmele din US. Ti-as recomanda o tinuta similara celor ale lui Sterling Knight :
-ghiozdan clasic sau o geanta chic pe diagonala
-tenesi lejeri, pe care ii poti purta la zeci de combinatii;
-blugi drepti de culoare inchisa, cu o croiala moderna;
-un sacou pe care il poti purta fie cu tricou, fie cu o camasa (in functie de eveniment: poti avea de exemplu un bal la care vei participa si il poti purta cu succes);

In rest cred ca poti purta articolele pe care le ai prin dulap!

| YangMin a răspuns:

Pantaloni de blugi,O geaca de blugi mai inchisa, Ghiozdanul si penarul ar trebui sa fie mai inchise.Un tricou la alegere, Buchet de flori.Adidasi sa fi de preferinta defirma de culoarea alba(nu conteaza firma). Restul rechizitelor nu conteaza.Cred ca atat! Sper sa iti fiu de ajutor

| Bubbchac a răspuns:

Hey! Iti dau eu o lista. big grin
1. Ghiozdan
2. Caiete
3. Pixuri
4. Blugi [ colorati sau albastri ]
5. Skateri
6. Sireturi colorate
7. Tricouri
8. O bluza gri subtire
Cam atat. laughing Adica, din perspectiva mea, asta trebuie sa iti i'ei. laughing Hai, bye bye! :-8