Cateodata cumpar, daca mi se pare cadoul interesant. Am luat Joy cu 2 gloss-uri care mi-au placut si Cosmopolitan (cred?) cu o rochita - maieu rosie, la care mi-am cam luat plasa.
@irinaAndreea si eu am luat joy cu alea doua
cu ce culoare ti-ai luat? eu alea cu roz
@ Ella eu am vazut o revista cu rimel si tanti aia mi-a zis ca are si negru si albastru
e 3 lei
) si stiu ca a mai fost ceva la fel acum 3-4 luni dar era mai scumpa
Chiar azi mi-am luat o revista (Beau mode Style)cu niste sandalutze de plaja foarte usoare
. Interesanta ideea lor in perioada aceasta
si pretul 15 Ron mi s-a parut chiar normal, avand in vedere ca si revista e ceva mai de calitate si nici incaltaminte numai gasesti acum prin magazine sub 20 Ron.
De ce nu? E o idee foarte buna, sa cumperi cand te gandesti ca te costa si altceva cand vrei spre exemplu sa-ti cumperi o oja sau un tricou sau o agenda sau...sunt bani economisiti pe langa revista. Vreau sa-ti zic ca eu iau mai mult revista pentru cadou decat pentru a o citi.Cumpar si reviste fara cadou, care ma intereseaza, dar majoritatea le cumpar pentru cadou. Tu nu? Bafta.
Da ![]()
De ce nu?
Cumparam inainte si de alea fara cadouri, dar acum consider ca sunt bani risipiti, mai ales ca nu le citeam, ci doar luam posterele.
Eu imi cumpar 2 reviste saptamanal Bravo si Bravo girl daca primesc un cador de la ele e ok daca nu e la fel:X