| xMDavid a întrebat:

De unde credeți ca ar fi mai sigur să cumpăr de pe Pc Garage sau de pa CEL.RO?

Răspuns Câştigător
| WLMA a răspuns:

Eu am avut mai multe comenzi de pe PcGarage și una de la cel.ro.
Din experiența mea:
1. PcGarage: Mereu am apelat la ei când am vrut să-mi fac un upgrade la PC sau să cumpăr unul nou. Au fost mereu profesionali cu mine și mi-au răspuns prompt. Dar când a venit vorba de garanție, puțin s-au tras pe fese și m-au m-au trimis către un service autorizat (de unde producătorul să deconteze costul reparațiilor). Mie personal mi-a convenit, deoarece am un service autorizat chiar lângă casa mea și nu a mai fost nevoie să trimit produsul prin curier. Dar poate unora nu le convine această abordare. Aici tu decizi. Un lucru de notat e ca PcGarage a fost cumpărat de către cei care dețin si eMAG deci ai putea să te aștepți la același nivel de profesionalism.
2. Cel.ro: Am cam evitat pe cat de mult posibil acest site, am auzit că nu prea onorează garanțiile. Eu am comandat de la ei o husă de tabletă acum ceva ani și totul a decurs normal. Ce pot să-ți spun despre ei e că sunt una dintre puținele magazine care să mai aibă capital 100% românesc (cel puțin așa era in 2019 când m-am interesat ultima data).

Am inclus partea cu cine deține și ce capital au în caz că e relevant pentru tine, dacă nu, le poți ignora.

| NLS a răspuns (pentru WLMA):

"Un lucru de notat e ca PcGarage a fost cumpărat de către cei care dețin si eMAG deci ai putea să te aștepți la același nivel de profesionalism."

Sper ca glumesti.
eMag doar i-au tras (usor) in jos.
De cand sunt cumparati au inceput si PCgarage sa practice aceleasi tertipuri, cu garantii la neseriosii de la Depanero de exemplu, inainte nu aveau concurenta pe piata.

Insa si asa, prefer o garantie la "NE"panero, decat sa sun la CEL si sa imi inchida telefonul cand afla ce doresc.

| WLMA a răspuns (pentru NLS):

Păi da, când am spus "ai putea să te aștepți la același nivel de profesionalism.". Mă refeream la același nivel ca și la eMAG.

11 răspunsuri:
suntserios
| suntserios a răspuns:

De unde e mai ieftin

| xMDavid explică (pentru suntserios):

Pai unii se plang ca au luat teapa de la Cel.ro si alti de la Pc Garage

| suntserios a răspuns (pentru xMDavid):

Pai de aia ti am zis de unde e mai ieftin

| CristiDinBucuresti a răspuns:

Dar ce vrei sa cumperi?

| mihai69 a răspuns:

Ambele.

| gabicoo a răspuns:

Unii s-au plâns de cei de la cel.ro că nu sunt serioși!

| xMDavid explică (pentru gabicoo):

Da,păi am văzut lume care se plânge și de Pc Garage și de Cel.ro

| ReddY25 a răspuns:

Altex daca gasesti

| Manticora a răspuns:

Lumea se plange de orice.
Eu nu am avut probleme cu Cel
Pana la urma sunt site-uri populare, nu sunt anonim, daca nu iti convine citesti politica de returnare etc.