Bai deci in primul rand fimeai emo si carei faza, ma ca si eu am fost...deci fazai urmatoarea: nu conteaza : sa te tai, daca te tai sau nu e alegerea ta eu nu mai tai nici fimea, emo nu inseamna un grup de satanisti care plang tooot timmpu si datea! EMO inseamna o persoana care vrea sa fie diferita de celelalte! nu taieturile si astea ii diferentiaza si stiulu vestimentar! pantaloni stramti tricou mulat par umflat...bascheti.pirsinguri! exista in multe magfazine haine emo bai frate eu de acolo mai imbrac uneori nu mereu dar fimea da pentru cas haine de emo intr-un fel! Deci fazai sa nu va taiati ca asta nu va face mai cool sau mai altfel decat restul ci stilu vestimentar, daca vreti sa mai aflati din astea intrebatima pe mine sau pe fimea ea e chiar experta desii are 13 ani a ajutat vreo 9 persoane saptamana asta pana azi
Deci cum am citit pe la raspunsurile voastre ca emo este un gel de muzica/haine...nu e nici una nici alta.este un stil.un mod de a fi.eu una da sunt emo si nu ma exprim prin felu in care ma imbrac sau ce muzica ascult ci prin felu meu de a fi.si emo nu esti din cauza ca iti place stilu etc etc.doar ca sa iesi in evidenta ci pentru ca asta simt, dupa aia urmeaza haine, muzica si alte chestii