| TnCristinaa a întrebat:

HeY TPU! Voi de pe ce site-uri online va comandati?

Răspuns Câştigător
| MihaelaDart a răspuns:

La partea de haine ti-am spus la intrebarea de dinainte :), iar la electronice/IT/diferita aparatura nu am un singur site, depinde de unde gasesc preturile bune si iar nu stiu daca livreaza catre Romania... www.skroutz.gr - aici vei gasi mii de magazine la cuvintele pe care le cauti, cu toate ca trebuie sa cunosti limba greaca :D... de-aici vad care sunt cele mai bune preturi la camere digitale, camere video, laptopuri, canapele/paturi etc., haine, accesorii pentru bebei etc. Nici nu am fost interesata daca spre Romania se livreaza caci nu mi-a fost de folos. Cu Google Chrome sa traduci site-ul si google translate poti sa scrii cuvintele pe care vrei sa le cauti in skroutz. Daca ai prieteni, profesori, rude care sa stie limba e si mai bine.

Mai e un site www.plaisio.gr cu electrocasnice/it/electrice. cu google chrome poti sa traduci site-ul si sa vezi daca fac livrari catre Ro

http://www.polihome.gr/ - mobila destul de ieftina, de exemplu la pat cu cadru metalic tip fier forjat se vinde impreuna cu salteaua la un pret super bun.

Iar la site-uri romanesti, ultimul de unde am comandat a fost www.evomag.ro care are transport gratuit, nu stiu daca la toate produsele. De-aici mi-am luat un hard drive extern si nu am platit transportul, pe cand la emag.ro acelasi HDD se platea si transportul. Oricum livrarea a fost facuta in Romania la produs si ridicata de parinti.

Apoi de haine www.kurtmann.ro prinsesem niste oferte la haine si inca au destule, hainele sunt de firma.

Apoi miniprix.ro cu preturi super bune

www.koketa.gr cu traducere de site fa-o cu google chrome (iti repet ca sa nu uiti :)) ), la fel nu stiu daca livreaza in Romania, poti scrie pe e-mail-ul lor in engleza sa ii intrebi sau daca scrie undeva pe site de asta.

De cosmetice: lilylolo.co.uk - site din Anglia, cu livrare la posta romana, pachetul vine in 5 zile lucratoare

everydaymineral.com - site american, coletul vine prin posta vamala romana, vine in 14 zile lucratoare.

7 răspunsuri:
suntserios
| suntserios a răspuns:

Comandam ce?

| OnuOnulică a răspuns:

Mi-am comandat până acum doar de pe eMAG.ro.

| MihaelaDart a răspuns:

Depinde la ce te referi cand ne-ai adresat aceasta intrebare. pot fi si hainute, pot fi diverse electrocasnice si multe altele... de obicei nu comand din Romania

| TnCristinaa explică (pentru suntserios):

Haine,electronice etc.

| TnCristinaa explică (pentru MihaelaDart):

Haine,electronice etc. nu conteaza..imi poti da un link?

suntserios
| suntserios a răspuns:

Pai electronice eMAG si cel.ro
haine nu prea comand de pe net, doar tricouri de pe okazii (nu sh)

| cosmindic49 a răspuns:

Vezi Aici http://dshop.cabanova.com/haine-ieftine.html
Sunt foarte bune, vei fi multumit

Sper sa iti placa

Întrebări similare