| TheBoyTheCool24 a întrebat:

Puteți să-mi dați o părere despre Wish.com, sunt de încredere, au produse bune și cum funcționează transportul lor la noi în țară? Mulțumesc anticipat!

Răspuns Câştigător şi Apreciat de Editori
| doctorandus a răspuns:

Wish.com, e site real, cu produse adevarate, si-ti vin acasa.

Uneori scrie clar: produsul gratuit, dar transportul costa. Pe Wish trebuie sa citesti tot ce scrie la descriere, de ex. hard disk 10 TB la 2 euro? Nu, scrie clar ca e doar carcasa, hard diskul trebuind sa-l adaugi tu personal. Deci: casca bine ochii la ce scrie!

Si nu e obligatoriu mai ieftin ca altundeva. De ex. am comandat o lanterna, a venit fara acumulatori (tip 18650) si fara alimentare, m-au costat astea mai mult ca lanterna. De fapt, nu mi-au promis acumulatori si alimentare, asa ca nu au comis nicio escrocherie.

Plus: atentie la vama/TVA. Eu fac mai multe comenzi mici decat una mare, tot banii aia ii platesc pe produse si transport, dar scap de TVA si de vama.

E bun daca stii bine ce cumperi, de ce si la ce pret. Nu trebuie sa cumperi impulsiv.

Si, da, exista unele escrocherii pe el, am cumparat niste stickuri USB de 2 TB si sunt fake, dar am primit toti banii inapoi fara sa fie nevoie sa le trimit inapoi. 2 TB memorie flash costa 400-600 euro (pret pentru producator, nu pentru vanzator), nu 8 sau 10 euro.

1 răspuns:
| Celcestietot a răspuns:

Am înțeles că produsele nu sunt ca cele din imagine, în special hainele.