| Alin1126 a întrebat:

Salut! Am o intrebare, deci sa incep: Am avut pe card 624 lei, am dat de pe eMAG comanda de cateva chestii in jur de 300 de lei. Cand am intrat pe aplicație am vazut că mi-a mai rămas 100 de lei. Asa ca m-am uitat la tranzacții si în tranzacții spune ca am platit 300 de lei, ceva ce este ireal. Ce s-a întâmplat? Imi voi primi cei 200 de lei înapoi?

7 răspunsuri:
Bula
| Bula a răspuns:

Cere de la banca Extrasul de cont!
Acolo vei putea vedea, unde s-au dus banii-diferenta.

Salontanul
| Salontanul a răspuns:

Uită-te în istoric tranzacții!

| Violleta2022 a răspuns:

Uita-te in contul bancar online, sa vezi pe ce ai mai cheltuit sau ce anume s-a platit automat din acel card ca eMAG nu-ti fura banii.

suntserios
| suntserios a răspuns:

Deci zici că ai cumpărat de 300 și la tranzacții apare tot 300. Deci corect. Înseamnă că ai mai făcut și alte tranzacții. Sigur le găsești pe toate în extrasul de cont.

| sierra1 a răspuns:

La capitolul tranzacții e de preferat un extras de cont (generat din aplicație) unde vezi debit/credit adică vezi cât ai și cât ti-a rămas la fiecare tranzacție.

Uită-te și spune-ne ce-i cu cei 200 lei, poate uitași ce făcuși cu ei (in 99, 99% din cazuri greșeala nu e a băncii)

| CristiDinBucuresti a răspuns:

Deci ai avut pe card 624 ai cumparat de 300 lei ti au mai ramas 324, din 324 ai mai cumparat ceva de 100 lei au mai ramas in cont 224 lei, de unde ai dedus tu ca ar trebui sa mai ai in cont 300 cand ai 224, si cine trebuie sa iti dea tie 200 lei cand tu mai ai 224 lei. Mai calculeaza ti odata cheltuielile, mergi la banca si cere extras de cont, acolo vei vedea toate tranzactiile pe ce ai cheltuit banii.

| johnnny123 a răspuns:

Adică zici că aveai 624 de lei, ai cheltuit 300 și mai ai 100?

Banii nu au cum să dispară din cont decât în urma unei tranzacții, iar toate tranzacțiile sunt înregistrate. Sigur te-ai uitat bine?