| BlueButterfly97 a întrebat:

Bună! Am făcut acum câteva zile o comandă și am plătit online. În aceeași zi am primit factura în format electronic și tot în aceeași zi mi s-au retras banii de pe card sau cel puțin așa am văzut, știam câți bani pe card și am intrat pe cont să văd dacă mi s-au retras banii și aveam mai puțini. În fine, ideea e că acum 2 zile mi s-a retras iar suma de bani pe comandă, a doua oară, dar totuși nu sunt sigură. Întrebarea e, cum pot verifica, nu știu unde să dau să îmi apară istoricul plăților (am card BRD), nu găsesc niciunde în aplicație istoricul plăților. Știam ceva de "istoric tranzacții" dar acolo îmi apare doar ce am transferat eu direct cuiva, nu ce mi-a fost retras pe comenzi.

4 răspunsuri:
| mihai69 a răspuns:

Sună la bancă, e cel mai simplu.
Mă rog, dacă reușești să scapi de roboți.

| Holiday a răspuns:

Trebuie sa ai pe undeva optiunea "Extras de cont". Intri, selectezi perioada si vezi tot ce s-a intamplat in perioada respectiva.

| IonutPetre12 a răspuns:

Cum intri in aplicatie iti apare sus o bara.Incepe cu acasa/Finante/transferuri/informatii. Apesi pe transferuri si fupa pe istoric tranzactii

| BlueButterfly97 explică (pentru IonutPetre12):

Am scris în ultima propoziție că am intrat deja acolo dar îmi apare doar ce am transferat eu cuiva nu ce mi-a fost retras din cont.