Cd este scos de firma 20cmrecords dar nu este prea relevant siteul http://www.20cmrecords.com/#
insa totusi am azut ca ar fi cateva de vanzare pe okazii. poate incerci acolo
Uite sfatul meu:cauta pe youtube videoclipul original si vezi de cine este promovat albumul adica roton, rop, mediapromusic etc si apoi suni la ei si intrebi daca merge sa il comnazi![]()
bafta
As vrea un album de la Cheelo pentru ca critica prosti ca tine
Prin expresia aia cheloo promoveaza patriarhatul, elvis e bun doar pentru auditoriul femenin, glasul lui dulce nu cred ca e pentru urechile unui barbat, Michael Jackson - geniu? posibil, dar trebuia intii de toate sa fie barbat, ma scuzi daca esti fata si te-am ofensat
Da a fost o vreme cind i-am sters piesele din playlisturile mele, unele piese sint prea exagerate, si unii si altii au dreptate in ceva si gresesc in altceva, care e mai aproape de convingerele tale, acela are dreptate, insa asta nu inseamna ca e adevarul obiectiv, tot timpul se vor gasi parti contra, cel mai important e sa nu fii un fanatic cu spume la gura gata chiar sa omoare pentru ideile sale
Aloo, aloo, copii... gata va rog!
Niiiicu, multumesc frumos! O sa incerc sa fac si asta, chiar maine. O sa revin cu o funda, am vazut ca sunt importante... sau in fine, nu-mi pasa... dau un click pe aia daca pot achizitiona albumul!
Multumesc inca odata!
Frate, scuza-ma, dar imi danseaza creierii in cap. Am dat pe mai multe videoclipuri pe YouTube. Am gasit ceva legat de ISP Production, sau cam asa ceva; dar, cand am cautat pe google asta, nu am gasit nimic. Daca poti si vrei, te rog frumos sa-mi dai tu un link catre casa de discuri care a scos CD-ul acesta.
Multumesc foarte mult!
VladSilviu întreabă:
Gabur_Codruţ_1996 întreabă: