| NeedHelp1 a întrebat:

Salut TPU!

Ați dat comandă de pe Nike de adidași Custom - Nike By You?

Daca da, sau daca cunoașteți prieteni care și-au dat... în cât timp i-au primit?

Eu daca as da astăzi comanda îmi spune că îmi vor veni abia pe 1 mai... ceea ce înseamnă foarte mult

Vreau să știu dacă e o estimare și, de fapt, ei pot veni mult mai devreme de atât

Mulțumesc!

1 răspuns:
| Ronnix a răspuns:

Ca model de business, Nike By You permite clienților să-și personalizeze produsele cu opțiuni de culoare, materiale și grafice, ceea ce face ca procesul de producție să fie mai complex și mai lung decât pentru produsele standard. În general, termenul de livrare depinde de mai mulți factori, cum ar fi volumul comenzilor și locația de livrare.
Din experiența mea personală și din ce am auzit de la alți clienți, termenul de livrare poate varia între câteva săptămâni și câteva luni, în funcție de produsul comandat și de cererea din piață. Este posibil ca estimarea de livrare să fie conservatoare pentru a preveni eventuale întârzieri, însă este mai sigur să te bazezi pe această estimare și să te pregătești pentru o perioadă de așteptare mai lungă.
Dacă ai nevoie de adidași personalizați pentru o anumită ocazie sau eveniment, recomand să faci comanda cu cel puțin câteva luni înainte pentru a avea suficient timp pentru producție și livrare. De asemenea, poți să te informezi periodic de la Nike cu privire la starea comenzii tale și să verifici dacă există opțiuni de expediere mai rapide disponibile.