| mihaab a întrebat:

Recomandati-mi, va rog, ce cadou pot oferi pentru casa noua?

Răspuns Câştigător
| yasser25 a răspuns:

O icoana frumoasa e ideala!

10 răspunsuri:
| Foxie2 a răspuns:

Buna, eu te sfatuiesc sa cumperi o farfurie pe care scrie "binecuvantarea casei" sau "Tatal Nostru" e cadoul perfect pentru o casa noua, de asemenea poti alege un tablou sau un ceas, sau un set frumos de cesti.
Sper sa faci alegerea cea mai buna =)

| Crissxxx a răspuns:

Un tablou big grin

Răspuns utilizator avertizat
| Crissxxx a răspuns (pentru mihaab):

De xemplu un peisaj, poate sa fie predominant maro, acum depinde ce culoare predomina in casa si prin asta iti poti da seama mai usor, un un cadoum foarte frumos si chiar s-ar bucura, succe happy

| Crissxxx a răspuns (pentru Crissxxx):

Cadou*, succes *scuze gramatica

| Ciuciulina34 a răspuns:

Sunt multe dar ti le voi zice...

| Ciuciulina34 a răspuns:

O casuta mica din lemn sau ce gasesti, un tablou cu ce vrei tu,

eu daca as avea casa noua si ar veni cineva sa-mi faca cadou de casa noua normal ca as vrea un ornament cat mai interesant si mai atragator dar cum vrei tu

daca e femeie :

- ai putea sa ii iei ornament elegant, un tablou cu bufnita, o lampa albastra sau ce culoare vrei, un bibelou cu o balerina sau un bibelou cu o casa sau cu ce vrei tu, poate daca ii faci un cadou un desen mare desenat de cineva sau chiar de tine dar ideea cu desenul e o idee stupida dar incerc sa te inspir

daca e barbat :

intreaba-te pe tine ce ti-ai dori sa primesti daca vrea cineva sa iti faca un cadou de casa noua

cum spuneam is multe variante si foarte simple

SUCCES :*

sper ca ti-am fost de folos si daca nu cauta pe net pentru ca sunt siteuri care chiar te inspira si poate o sa ai o idee splendida big grin

funda?

mersi ca te-ai uitat si peste comentariul meu big grin

| ilya18 a răspuns:

Un tablou cu proprietarii http://www.cadouridedragoste.ro/caricaturi_portrete.php

Cadouri personalizate (paturi, perne, presuri, suporturi de masa, perdele de dus si alte chestii faine pentru o casa) http://www.cadouridedragoste.ro/cadouri-personalizate.php

| helene96 a răspuns:

Un set de pahare,
un set de cafea,
un set de tacamuri,
o vaza pentru flori
ceva semificativ. sper ca am putut sa te ajut happy

Întrebări similare