| Alin5644466 a întrebat:

Salutare TPU, am nevoie urgent de cineva care cumpara de la ney yorker sau cum ii zice la magazinul acela de imbracaminte. Daca se poate sa fie din pitesti, am dat retur la niste haine si mi-au dat voucher pe ele si valorează 199, 8 lei si nu am ce cumpara ca sunt urate rau hainele la acel magazin si nu am ce lua si vreau sa ii dau cuiva care chiar cumpara haine si sa imi dea in schimb banii in numerar sau card, dar nu online ca sa nu imi iau teapa ceva

16 răspunsuri:
| johnnny123 a răspuns:

Dacă cineva are 200 de lei și vrea să-și cumpere ceva de la New Yorker, de ce s-ar complica să ți-i dea ție, apoi tu să-i dai un voucher de 200 de lei, și apoi să se ducă la magazin cu voucherul ăla?

Dacă ai fi spus "am un voucher de 200 de lei la New Yorker, îl dau cu 120 de lei", ar fi avut un sens. Altfel ce motivație ar avea cineva să facă asta?

| Alin5644466 explică (pentru johnnny123):

Pai sa merg cu pers respectiva si sa cumpere ceva si sa plateasca cu voucherul direct fara sa mai dea bani numerar/card

| johnnny123 a răspuns (pentru Alin5644466):

Repet întrebarea: Ce ar avea de câștigat persoana respectivă din toată complicația asta? Ar trebui să stea de vorbă cu un necunoscut, să stabiliți să vă întâlniți undeva la o anumită oră, etc, etc.

De ce nu s-ar duce direct să-și cumpere ce vrea, când vrea, de unde vrea cu acei bani?

suntserios
| suntserios a răspuns:

Cu cat il dai ca sa aiba sens?

| Alin5644466 explică (pentru johnnny123):

Pai cine isi ia direct din magazinu ala zic nu asa, e ca un card voucher ca nu a dat banii pe retur doar voucher si nu am ce lua de acolo si fac schimb cu pers x

| johnnny123 a răspuns (pentru Alin5644466):

Se pare că nu reușești să înțelegi ce te întreb eu. Haide să mai încerc o dată.

Să presupunem că eu am 200 de lei și vreau să mă duc în clipa asta să-mi cumpăr ceva de la New Yorker. Dar între timp văd "oferta" ta pe TPU. Ce m-ar putea motiva să-ți răspund? În ce fel mi-ar ușura viața dacă aș plăti 200 de lei pe un voucher de 200 de lei? Nu mi-ar fi mult mai simplu să mă duc direct la mall și să cumpăr ce vreau cu acei 200 de lei, fără să interacționez cu tine în niciun fel?

Dacă ai oferi voucherul de 200 de lei pentru 120 de lei cash, poate ar merita deranjul pentru cineva. Altfel nu.

| Cavaler001 a răspuns:

De ce le.ai luat daca sunt urate rău happy?
Nu.ti da 200 lei pe el nimeni, decât dacă e vreun prieten care vrea ceva de la New Yorker.
Încearcă să.l dai măcar cu 150. Poate ai șanse. Eu nu.s interesat happy

| Alin5644466 explică (pentru Cavaler001):

Nu sunt mărimile bune si nici marimea potrivita nu era si normal port l si l e mare si m e prea mic

| sierra1 a răspuns:

"cineva care cumpara de la ney yorker... nu am ce cumpara ca sunt urate rau hainele la acel magazin"

așa NU incurajezi viitorii cumpărători, spune și tu că au țoale minunateeeeee!

| TimberWolf a răspuns:

Il lasi la 150?

| UnchiulRamiz a răspuns:

Fă-l cadou la Florica Urzica. Sa își ia pijamale noi.

| Alin5644466 explică (pentru suntserios):

Pai e tot bani doar ca e un fel de card nu am primit nimic cash pe haine si mi-a dat banii in forma de voucher

suntserios
| suntserios a răspuns (pentru Alin5644466):

Asa, si cu cat il vinzi? Ca doar nu ai sa il dai tot cu 199 ca nu vad de ce si-ar bate capul cineva cu asa ceva

| lkmhjk a răspuns:

Cand le-ai cumparat nu ai stiut ca sunt urate rau?

| Alin5644466 explică (pentru lkmhjk):

Nu am stiut ca sunt mari prima data erau frumoase si cand le am purtat, aratau ingrozitor si cadeau

| angel6lust a răspuns (pentru UnchiulRamiz):

Să-și ia țoale pentru la Nucet.

https://share. google/rodKiG9KLZ14V9S24