| GsMihail a întrebat:

Buna TPU! Nu amintrat pe Deep Web vreodata.Dar mai vreau intru. Eu sunt mai anxios si cred ca daca intru vin niste stalkeri la mine acasa si ma omoara, rapesc, violeaza cadavrul. Vreau sa stiu, e sigur sa intrii pe Deep Web? Toate clipurile de pe Youtube sunt doar exagerari?

Dau Fundaa!

| Ora de net a răspuns:

Buna,

Termenul "deep web" se refera la continutul de pe Internet care nu este indexat de motoarele mari de cautare, adica nu se poate gasi la o simpla cautare Google.
Un clip care explica ce inseamna acest lucru gasesti aici https://www.youtube.com/watch?v=_UOK7aRmUtw

Exista in deepweb si un asa numit dark net, dar te sfatuim sa nu-l accesezi pentru ca poti intalni continut daunator sau chiar ilegal.

Ora De Net
Răspuns Câştigător
| BlackRose03 a răspuns:

Nu ii lua în seamă pe cei care ti-au răspuns mai sus că nu știu.
Cat timp ai măsurile de siguranță luate nu îți poate accesa nimeni PC-ul sau să-ți afle locația.Chestiile alea sadice de care ți se zice sa te ferești în cazul în care ești mai vulnerabil și traficul de carne vie/droguri se găsesc pe Dark Web care este cu totul altceva.Deep Web nu este așa cum spun necunoscatorii, daca vrei sa intri doar acolo.
Dark Web in schimb...
Nu ar trebui să-ți faci probleme cat timp ai tor instalat.
Ce este tor?
Un software cu ajutorul căruia îți păstrezi anonimiatea pe internet.

"În rețeaua Tor, traficul online generat este anonim, fără a se înregistra lista de termeni căutați și fără a ține o evidență a IP-urilor de unde au fost inițializate respectivele căutări. Activitatea utilizatorilor Tor nu poate fi depistată din cauza unui sistem special care ricoșează semnalele între diferite adrese ip.[6]De asemenea, Tor permite prin acest mecanism accesul la site-uri ce sunt filtrate de serverele proxy instalate în rețea.
Tor este și un browser (The Tor browser), o poartă de acces spre darknet, „internetul întunecat", precum și la accesarea siturilor deep Web care se termină cu „. onion"."

Fara el ți se pot fura datele și eventual să ți se afle locația, existând riscul să-ți fie hackuit pc-ul și eventual să fii răpit /omorât, asta in cel mai grav caz.
Cat timp ai acest software nu ar trebui sa ai probleme.De preferat când accesezi Deep Web acopera-ti și camera și microfonul.
Daca ai luate aceste măsuri de siguranță vei fi in regula și nu ar trebui să-ți faci probleme că ți se vor afla datele sau locația.
Cat despre ce găsești acolo...
Nu totul se rezuma la trafic de persoane, droguri, clipuri cu crime etc.
Ca sa accesezi site-uri de genul trebuie să știi și cum.
Deep Web conține în mare informații care sunt ascunse de populație și nu pot fi găsite pe Google sau alte aplicații accesibile tuturor.
Deep Web reprezintă aprox. 95% din internet.
Ce vedem noi in mod normal este doar 5%.
In tari precum Coreea de Nord unde oamenii nu au acces la informații legate de lumea de afară Deep Web este o modalitate sa afle ce se petrece.
Poți intra acolo sa te uiți la clipuri cu pisici sau sa afli secretele statului, nu neapărat pe site-uri care conțin chestii ilegale.
Dar și dacă intri...cat timp nu cumperi ci doar te uiți nu ar trebui să-ți faci probleme că vei fi luat de poliție sau că vei primi amenda.
Daca intri totuși și faci ce ți-am zis mai sus vei fi in regula.
Succes!

10 răspunsuri:
sadrian46
| sadrian46 a răspuns:

Nu este sigur. Este o zonă înafara legii, te poți trezi cu viruși, cu hackeri care îți umblă prin PC și telefon, tabletă.

| DoarBogdan a răspuns:

Deci doar intrebarile alea le ai? Atunci raspunsul este...
Nu si nu.

| Sn4k3 a răspuns:

Cred ca te referi la Dark Web. Poti fi hack-uit sau sa iei virusi, dar asta doar daca iti dai datele aiurea, descarci ce nu trebuie, accesezi un link virusat, la fel ca pe netul normal. Avand in vedere ca n-ai treaba cu astea, mai bine stai cuminte, mai ales la ce gandire ai. Daca totusi vrei sa intri, foloseste Tor (si verifica sa fie dezactivat Javascript) si un VPN. Oricum, stai linsitit ca nu e ca in Unfriended, nu vine nimeni sa te rapeasca/omoare.

| Celcestietot a răspuns:

Nu este recomandat sa intrii pe asa ceva intr-un cuvant. Numai durere o sa gasesti acolo pe Deep Web, asa ca departeaza-te de asa ceva.

| Simpatik a răspuns:

Stalker stiu ca inseamna calauza, adica ala care te trece ilegal o granita. acum neah poate cu engleza mea de balta am uitat ce engleza de clasa a 8-a
pe de alta parte este o problema psihica la tine, nu te omoara nimeni stai linistit.
Si nu ai ce invata de pe dark web ca nu este nimic cu folos acolo.
este locul unor dezaxati mintal si a drogatilor, adica cei care prefera sa traiasca intr-o bula atemporala decat in realitate.

| DarthNiger a răspuns:

Daca vrei sa intri pe DeepWeb trebuie sa folosesti un browser special care iti ascunde IP si nu poate sa te depisteze nimeni, se numeste Tor, poti sa te uiti la un tutorial pe Youtube sa vezi ce trebuie sa faci cu exactitate, de asemenea in legatura cu stalkerii care omoara, nu stiu cat de adevarat este, insa este adevarat faptul ca poate sa iti depisteze IP-ul daca nu il ai ascuns, nu cred ca te omoara nimeni insa poate sa iti viruseze PC-ul, sa iti sparga contul de Facebook, poate sa iti goleasca cardul de credit daca ai, sa iti fure imagini personale si multe altele.

| christine99 a răspuns:

Sunt tot felul de chestii bolnavicioase si dezgustatoare, o sa iti vina scarba, eu am intrat o data si mi-a fost suficient pentru toata viata, e intr-adevar de speriat si trist ca exista astfel de oameni.

| Alexboss121 a răspuns (pentru christine99):

Hmm inseamna ca stii sa sapi in tor vino in privat iti voi oferi ceva pentru asta nu caut gore sunt curios de ce altceva mai pot da :3

| TomyBrave2019 a răspuns:

Nu am accesat niciodată dar știu că nu e sigur. Orice e acolo e ilegal.