|

Daca am 2 reporturi acumulate pe contul meu de Instagram (adica 1 mi s-a sters un story si 2 mi s-a sters un comentariu, care nu continea injuraturi, si story ul continea o poza cu mine si un prieten) poate sa mi se stearga contul? Sau depinde de ce tip de report e, adica daca e de bully sau harassment sunt sanse mai mici decat daca ar fi de nudity sau d astea nu?

7 Raportează Evaluează
Răspuns Câştigător
| a răspuns:

De ce ți-ar fi raportat un comentariu, dacă nu încalcă regulamentul? Poate că a fost șters chiar de persoana căreia i l-ai scris.Nu i-a plăcut. happy
Un cont de Instagram nu se dezactivează așa ușor, chiar dacă încalci termenii si conditiile siteului. Ți se oferă multe șanse.
La inceput, nu ești deloc penalizat. Dacă cineva te raportează in mod constant pentru conținutul ce-l afișezi, primești suspendări (dacă se constată că intr-adevăr incalcă regulamentul, altfel nu) pe termen scurt, iar apoi pe termen din ce in ce mai lung, până ți-l dezactivează definitiv.
Știu pe cineva căruia i s-a șters de zeci de ori, imagini seminud și n-are treabă, are același cont de ani de zile. ))

| explică (pentru floresdemayo):

Da, poza tin sa zic ca nu era nud, deloc, efectiv era doar fata unei prietene cu o privire mai trista si poate a fost luata ca bully, dar ea a zis ca i-a dat report la misto...si inca ceva, numarul de reporturi se reseteaza la un moment dat? Adica sa zicem ca am un report in decembrie, trece 1 an si iar imi iau report, o sa am 2 sau 1?

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns (pentru Andreydodulek):

O să ai două. Nu se 'resetează' nimic, chiar dacă va trece un an, doi, trei etc.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
6 răspunsuri:
| a răspuns:

Pai ce fel de poza era aia? Ce faceati in ea?

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| explică (pentru Rd79):

O poza care nu era nud, era o poza in care o prietena arata trista din cauza timing ului pe care l am prins, si a dat de bully si harassment, si mi au sters o, un story

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Nu-ti va sterge contul pentru că atunci când primesti rapoarte operatorul site-ului verifică postarea sau poza raportată si daca astea încalcă termenii si conditiile iti va bloca contul pentru o perioadă dar nu il va sterge. Din cate ai spus tu cu siguranta nu îți va bloca contul numai in cazul in care poza nu a fost nud.winking

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| explică:

Deci poza nu era nud, era o poza cu fata unei prietene care statea pe o banca, poza era de la bust in sus si mi-a dat report pentru bully si harassment, si la comentariu la fel, nu am comentat ceva cu injuraturi sau urari de rau, am comentat o gluma pe care detinatorul o intelegea.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează