|

Daca cineva mi-a dat block pe Instagram si apoi i-am dat si eu cum o pot debloca atata timp cat nu apare la ''utilizatori blocati'' si nici nu am cautat persoana respectiva recent, ca sa dau de profilul ei?

4 Raportează Evaluează
| a răspuns:

Buna,

Odata ce persoana respectiva te-a blocat tu nu mai ai acces la profilul sau. Te sfatuim sa aplanezi conflictul in viata reala atunci cand te intalnesti cu acea prietena/colega sau acel prieten/coleg.

Ora De Net
RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
4 răspunsuri:
| a răspuns:

Pai daca te-a blocat el primul', nu ai cum sa-l blochezi si tu, de aceea nu il ai la utilizatori blocati, daca te deblocheaza, atunci poti sa-l blochezi tu si dupa iti apare in lista.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| explică (pentru cristinel375):

Nu i apare contul meu la utilizatori blocati

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
Răspuns utilizator avertizat