| Andrian30 a întrebat:

De ce nu functioneaza sa imi resetez parola la un cont de Facebook? Contul este creat dor cu numarul de telefon! Nu am folosit adresa de E-mail la crearea contului respectiv!

| Ora de net a răspuns:

Bună!

Urmează pașii indicați aici https://www.facebook.com/help/213395615347144?helpref=topq Dacă nu reușești, poți accesa opțiunea Recover my account de la finalul paginii.

Pe viitor, te sfătuim să îți securizezi conturile (adresa de email, conturile pe rețelele sociale) setându-ți o întrebare de siguranță, un email alternativ sau numărul de telefon.

Ora De Net
12 răspunsuri:
Bula
| Bula a răspuns:

Este indicat sa faci schimbarea parolei de pe un calculator, prin browser (nu prin aplicatia FB).

Daca vrei sa schimbi parola, trebuie sa intrii la setari, introduci parola veche, dupa care introduci de 2 ori parola noua.
Dupa acest procedeu trebuie sa IESI din contul tau FB de pe TOATE dispozitivele atasate, de unde a fost accesat contul!
Abia dupa iesirea completa din cont poti intra cu parola noua!

Este indicat sa dai si adresa ta de e-mail (folosita in mod curent, sa nu se desfiinteze pentru neutilizare indelungata), iar daca ai problema cu intrarea in cont, atunci poti cere un cod de deblocare pe ielefon sau e-mail.

| cfrtobias a răspuns (pentru Bula):

Daca schimba parola ii va da automat iesire din toate Facebook -uri happy si va trebui sa puna cea noua si normal si pe telefon ar trebui sa reseteze la fel

| Bula a răspuns (pentru cfrtobias):

Nu totdeauna se inchid singuri aplicatiile FB pe toate dispozitivele. Daca este deschis din browsere, atunci trebuie iesit manual, de pe fiecare.

| cfrtobias a răspuns (pentru Bula):

Iese ca parola deja e alta si va cere parola noua tongue incearca

| Bula a răspuns (pentru cfrtobias):

Parola noua se cere DOAR daca ai iesit din cont.
Daca n-ai iesit din cont, atunci poti naviga in cont chiar si daca ai intrat cu parola veche si poti iarasi schimba parola chiar si la o a treia varianta. Astfel sunt "sparte" deseori conturile FB, e-mail etc.

Din acest motiv, inainte de a schimba parola:
- trebuie eliminate toate dispozitivele suspecte din lista
- la restul dispozitivelor trebuie inchise contul, si
- doar la ULTIMUL dispozitiv deschis sa se schimbe parola (la care suntem),
- dupa care iesim si de acolo din cont.

| Bula a răspuns (pentru Andrian30):

De ce nu ceri o parola noua, prin SMS (la "am uitat parola")?
Codul primit functioneaza doar pentru scurt timp, cateva minute!

Faza pentru "Parola veche" este pentru cazul cand s-a folosit /schimbat recent parola, dar ai uitat-o /nu o cunosti si vrei sa intrii din nou in cont (de exemplu ai intrat in cont cu codul primit prin mail /SMS si n-ai operat imediat schimbarea parolei inainte sa iesi din cont).

| cfrtobias a răspuns:

Ce eroare iti da?

| Andrian30 explică (pentru cfrtobias):

Cand dau reseteaza parola, imi da sa introduc din nou parola, sau introduc numarul de telefon asociat contului respectiv si ma pune sa introduc din nou parola. introduc parola veche si imi spune ca a fost schimbata acum 1 luna, mi se arata sa resetez parola dar nu se reseteaza ma pune din nou si din nou sa resetez parola.

| Andrian30 explică:

Eu sunt prost? sau aceea de la Facebook care m-au lasat sa fac un cont de Facebook doar cu numar de telefon si fara adresa de E-mail! Si se mai arata pe Facebook ca poti sa iti resetezi parola de Facebook folosind numarul de telefon(asta in teorie) ca in practica nu se poate.