TPU
  • Întrebări şi răspunsuri
    • Recomandate
    • Recente
    • Populare
    • Categorii
    • Fără răspuns
    • Fără fundă
    • Oracol TPU
    • Comunitatea
    • TPU Wiki
    • TPU Music Stream
  • Quiz-uri
  • Magazin Premii
  • Loading
Pune o întrebare
Pune o întrebare
Prima pagina  Categorii Sport

Sport

• 11
  • 12
  • 13
  • 14
  • 15
David63
în 15 Iulie 2024 | David63 întreabă:

Ce părere aveți de meciul dintre Spania și Anglia? Eu am plâns ca a pierdut Anglia, chiar am vrut sa câștige. Anglia nu a câștigat EURO niciodată. Jucătorii Angliei au fost foarte triști...? (mai mult)

9
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 15 Iulie 2024 |

Salutare. Am 16 ani curand 17, aproximativ 1.80 si 87kg. Ce ar trebui sa fac la sala in primele etape? (nu vreau sa iau un antrenor). Nu am fost niciodata

4
Răspunde Raportează
Antonia23K
în 14 Iulie 2024 | Antonia23K întreabă:

Oare știe careva cat este un bilet dincolo la meciul lui Messi?

3
Răspunde Raportează
sabin89
în 14 Iulie 2024 | sabin89 întreabă:

Mai sunt trei ore și jumătate. Cine credeți că va câștiga finala?

17
Răspunde Raportează
Dragos52633p
în 13 Iulie 2024 | Dragos52633p întreabă:

Salut, am 16 ani și sunt din Vaslui as vrea să merg la un loc unde se face volei sau tenis de masa dar nu găsesc imi puteți spune unde as putea găsi un loc

1
Răspunde Raportează
DaciaRomania
în 12 Iulie 2024 | DaciaRomania întreabă:

Cum pot juca fotbaliștii un meci, la noi in România mă refer, pe 38-39 grade? E ok pentru sănătate!?

10
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 12 Iulie 2024 |

Salut, am fost acum la Superbet si am depus 100 lei si ma gandeam sa pariez doar pe meciurile din Superliga si asa incepe astazi, o sa joc strategia cu peste 1.5 sau 2.5 goluri in fiecare meci, ce ziceti...? (mai mult)

4
Răspunde Raportează
Dunnea
în 11 Iulie 2024 | Dunnea întreabă:

Ce se intampla daca sunt slaba (normala de fapt) si fac aerobic? Slabesc mult sau adaug masa musculara? Fac exercitii pentru forta des, dar si aerobic destul de des. Pot slabi mult chiar daca deja nu ...? (mai mult)

10
Răspunde Raportează
George1432
în 11 Iulie 2024 | George1432 întreabă:

Salut TPU! Am 17 ani si de curand m- am alaturat intrr o echipa de fotbal, deoarece aceasta echipa de fotbal a anuntat ca face selectii. Echipa este una de liga a 4 a. Cand am venit prima oara la antrenament,...? (mai mult)

3
Răspunde Raportează
benybiro112
în 11 Iulie 2024 | benybiro112 întreabă:

Salut TPU! Dau funda promit! Va rog din suflet sa ma ajutati. Sunt un baiat de 25 de ani care are undeva la 125 kg si 1, 80 cm. Vreau tare mult sa slabesc in zona sanilor sau pectoralilor si nu stiu...? (mai mult)

5
Răspunde Raportează
Eroare404
în 11 Iulie 2024 | Eroare404 întreabă:

Câștigă Spania Euro? Sau Anglia?

6
Răspunde Raportează
mODIN
în 10 Iulie 2024 | mODIN întreabă:

Ce trebuie sa faci ca sa devii antrenor personal? Nu de alta, dar toți ăștia de la sala de unde merg arata cat se poate de obișnuit, ca orice om de pe strada.

1
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 10 Iulie 2024 |

Salut, o intrebare pentru varul meu. Ce body fat credeti ca are aici? Eu i-am zis ca are in jur de 15% https://imgur.com/a/6FH0dK5

4
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 10 Iulie 2024 |

Bună seara! Tragerea la sorti când va fi pentru Liga 2 2024 2025?

4
Răspunde Raportează
LisaJulie
în 10 Iulie 2024 | LisaJulie întreabă:

Ce parere aveți de victoria Spaniei împotriva Franței? Credeți ca Spania va ajunge vreodată la performanța Argentinei?

13
Răspunde Raportează
Lucastef2009
în 10 Iulie 2024 | Lucastef2009 întreabă:

Salut,m-am apucat recent de sala și merg în fiecare zi,dar am o febra mare la mâini, dacă continui sa merg, va trece?

5
Răspunde Raportează
Giuly1
în 10 Iulie 2024 | Giuly1 întreabă:

De ce dupa o repriza de fotbal se schimba portile echipelor?

7
Răspunde Raportează
albastru777
în 9 Iulie 2024 | albastru777 întreabă:

Salut, sunt în căutarea unui fat bike, vreau sa găsesc una bună, de calitate, schimbătoare, frânele sa fie bune, etc. Ma puteți ajuta cu câteva păreri, și eventual link- uri? Ma intereseaza...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
Lucastef2009
în 9 Iulie 2024 | Lucastef2009 întreabă:

Salut,am 15 ani si fac sala.Merita sa iau creatina?

5
Răspunde Raportează
Florian80
în 9 Iulie 2024 | Florian80 întreabă:

Ce ziceti? Bate Franta diseara? Sau credeti ca piate merge Spania mai departe? Ms

5
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 9 Iulie 2024 |

Salutare, am 3 antrenamente pe saptamana la sala cu antrenor personal. Faza este ca pare ok omul, nu imi doresc cine stie ce performante, doar ca din ce vad pare putin obosit si plictisit in mare parte...? (mai mult)

17
Răspunde Raportează
babyanne
în 8 Iulie 2024 | babyanne întreabă:

Bună! Aș avea nevoie de câteva sfaturi, am o înălțime de 160/61 și întâmpin destul de multe dificultăți când parcurg traseul MAI, nu reușesc sub nici o formă să ating detenta, am încercat...? (mai mult)

4
Răspunde Raportează
LisaJulie
în 8 Iulie 2024 | LisaJulie întreabă:

Care sunt beneficiile înotului? In afara de slăbit!

4
Răspunde Raportează
slsbwoand
în 7 Iulie 2024 | slsbwoand întreabă:

Ce parere aveti de bicicleta asta? https://www.olx.ro/d/oferta/biciclete- rockrider- mtb- IDhiu87.html Este buna pentru plimbari pe drumuri de sat? Daca nu e buna, ce biciclete recomandati SH sub 850...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
hotdog444
în 6 Iulie 2024 | hotdog444 întreabă:

Ma dor mainile de la ghidonul de bicicleta, mai exact palmele. Știe cineva ce as putea face? Sa îmi pun mănuși?

4
Răspunde Raportează
mODIN
în 6 Iulie 2024 | mODIN întreabă:

Vad ca a devenit foarte populara bautura asta "Prime". E vreo diferenta intre asta si Gatorade, de exemplu? In afara de gust. Sunt amandoua adecvate pentru cei care sunt foarte activi fizic?

1
Răspunde Raportează
AlinNnw0w
în 6 Iulie 2024 | AlinNnw0w întreabă:

Părere bicicleta rockrider 530?

1
Răspunde Raportează
Mihai87
în 5 Iulie 2024 | Mihai87 întreabă:

Am pariat pe Spania victorie dar au câștigat în prelungiri. Mai e biletul câștigător dacă au câștigat în 120 de minute?

4
Răspunde Raportează
Florian80
în 5 Iulie 2024 | Florian80 întreabă:

Care sunt conditiile in care portarul unei echipe de fotbal poate marca gol? ms

6
Răspunde Raportează
1onurSimion
în 5 Iulie 2024 | 1onurSimion întreabă:

Franța sau Portugalia cu cine țineți? Și cine credeți că va învinge? Eu cred cu toată inima că Portugalia îi va învinge și Ronaldo va marca în seara asta. în seara asta va juca Franța...? (mai mult)

15
Răspunde Raportează
sabin89
în 5 Iulie 2024 | sabin89 întreabă:

Germania sau Spania?

22
Răspunde Raportează
AlinNnw0w
în 5 Iulie 2024 | AlinNnw0w întreabă:

Salut, vreau sa îmi cumpar o bicicletă pentru iesiri in padure, sa fie si buna pentru strada, nu doat pentru padure pana in 2500 lei! Ma gandeam sa imi iau rockrider 520, cei care aveți imi puteți...? (mai mult)

0
Răspunde primul Raportează
AlinNnw0w
în 4 Iulie 2024 | AlinNnw0w întreabă:

Cum cresc in înălțime la 17 ani? Exista niste vitamine? Cei care au luat si i-au ajutat sa îmi zica

9
Răspunde Raportează
Dariaaaa19
în 3 Iulie 2024 | Dariaaaa19 întreabă:

Bună TPU! Sunt fată, am aproape 14 ani și a început să- mi placă fotbalul destul de mult, încât aș dori și să- l practic, ca hobby. Ați putea să mă ajutați să găsesc un club în București,...? (mai mult)

3
Răspunde Raportează
Adrian22cluj
în 3 Iulie 2024 | Adrian22cluj întreabă:

Vreau sa ajung un portar profesionist și doresc sa știu cum pot sa dau probe la echipe cum pot sa îi contactez etc

4
Răspunde Raportează
cristigzz
în 3 Iulie 2024 | cristigzz întreabă:

Daca vreau sa ajung fotbalist la 13 ani si nu am facut fotbal de performanta la 7- 8 ani, pot da probe pentru o echipa din laliga sau premier league la 18 ani? Sunt destul de talentat am un cont de Instagram...? (mai mult)

5
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 3 Iulie 2024 |

Ce parere aveti de meciul Romania-Olanda?

10
Răspunde Raportează
Kys2000
în 2 Iulie 2024 | Kys2000 întreabă:

Vreau sa ma apuc de sala, am 65 kg la 1, 80. Am vazut niste proteine care iti dau undeva la 1300 de calorii https://gymbeam.ro/gainer- serious- mass- 5450- g- optimum- nutrition.html doar dintr- un ...? (mai mult)

6
Răspunde Raportează
MeisterSchnitzel
în 2 Iulie 2024 | MeisterSchnitzel întreabă:

N-a fost evident pentru oricine are ochi că arbitrul ținea cu Olanda?!?

3
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 2 Iulie 2024 |

Buna! Am făcut decizia de a începe echitatia, dar am posibilitatea sa merg doar de maxim 2 ori pe luna (stiu este putin dar ganditi- va ca e scump, cu timpul poate gasesc o solutie). Am mers la prima...? (mai mult)

4
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 1 Iulie 2024 |

Buna! Am făcut decizia de a începe echitatia, dar am posibilitatea sa merg doar de maxim 2 ori pe luna (stiu este putin dar ganditi- va ca e scump, cu timpul poate gasesc o solutie). Am mers la prima...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
Anjinsan
în 1 Iulie 2024 | Anjinsan întreabă:

Bună, am o întrebare oare tricou cu România de la Penny ca să cumpăr îmi trebuie neapărat aceea foaie cu 5 abtibilde sau doar cardul de fidelitate?

2
Răspunde Raportează
Bobobobi
în 1 Iulie 2024 | Bobobobi întreabă:

Buna seara! As dori sa ma ajutati si pe mine cu un raspuns va rog frumos! Romania ca tara, a gazuit vreodata un european la noi, daca da, puteti va rog sa imi spuneti in ce an! Multumesc mult!

4
Răspunde Raportează
q2amyra
în 1 Iulie 2024 | q2amyra întreabă:

Salut, stiti cumva cum se slabeste eficient? Gen exerciții, diete ce ar trebui sa fac? La sala nu știu daca merg și daca pot face ceva acasă ca sa slăbesc..am undeva pe la 67 de kg cred si 175 cm,...? (mai mult)

7
Răspunde Raportează
MihaiAlexandru11
în 1 Iulie 2024 | MihaiAlexandru11 întreabă:

Salut.Ce părere aveți? Am 1.75 cm si 64- 65 de kg.As vrea sa iau proteine gainer pentru a lua în greutate.Fac calistechnics, flotari tractiuni, fără sala, deoarece nu am timp și suficienți bani.Nu...? (mai mult)

3
Răspunde Raportează
Sawarekh
în 30 Iunie 2024 | Sawarekh întreabă:

Salut, se vorbeste pe surse ca meciul cu Slovacia-Romania, a fost aranjat pentru a se califica ambele echipe. Este adevarat? Exista si in fotbal meciuri fake? Daca da, eu sunt dezamagit...

4
Răspunde Raportează
mODIN
în 30 Iunie 2024 | mODIN întreabă:

A mai urmarit cineva Prochazka vs Pereira azi? Cum vi s-a parut?

1
Răspunde Raportează
Stefan91972
în 30 Iunie 2024 | Stefan91972 întreabă:

Deci eu fac muay thay si fac calirea tibiei cu ajutorul fierului de la gantera. Nu stiu de ce, dar imi iese un fel de lichid doar din tibie. Nu este nici transpiratie, nici apa si imi e frica sa nu fie...? (mai mult)

4
Răspunde Raportează
MeisterSchnitzel
în 29 Iunie 2024 | MeisterSchnitzel întreabă:

A fost blat meciul Italia-Elveția?

1
Răspunde Raportează
LaviniuA
în 29 Iunie 2024 | LaviniuA întreabă:

Dupa calculele mele urmatorul meci al Ro e cu Nl. Daca luam bataie se termina pentru Ro sau mai e vreo sansa? :D Mersi!

5
Răspunde Raportează
  • 11
  • 12
  • 13
  • 14
  • 15
Magazinul de premii TPU
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat

Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat

16 Moneda TPU

Cumpără
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0

Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0

50 Moneda TPU

Cumpără
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam

Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam

50 Moneda TPU

Cumpără
Previous Next
Zelist Monitor
Întrebări populare
  • 9PM
    trimisă pe 10 Ianuarie

9PM întreabă:

Unele proaste înafara de web și sexting, si să își vândă pe telegram conținutul sexual mai știu ceva de la viață? Se mai dau și șmechere și inteligente da ele sunt niste prostituate online!...? (mai mult)
    48 răspunsuri
  • Aurel100009
    trimisă acum 22 ore

Aurel100009 întreabă:

Undeva intr- o casa unde nici nu locuiesc mai vin pe acolo, acolo in casa a ramas un televizor vechi crt si m- am gandit sa il pun in functiune l- am conectat la un digital converter box si la o antena...? (mai mult)
    19 răspunsuri
  • LisaJulie
    trimisă acum 22 ore

LisaJulie întreabă:

Cum va mențineți imunitatea iarna?
    18 răspunsuri
  • ___URhe
    trimisă pe 10 Ianuarie

___URhe întreabă:

Buna TPU daca am 25 ani pana acum am intalnit fete doar fata in fata care chiar radeau la glumele mele totul ok. Pa internet cum ar trebui sa procedez ca nu am subiecte sa cunosc o fata necunoscuta cu ...? (mai mult)
    14 răspunsuri
Remarcate de editori
  • Apreciat de editori
    annonimaaaa555
    annonimaaaa555 a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)

• Apreciat de editori
    Korkodeln
    Korkodeln a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)

• Apreciat de editori
    AndaAlexandra
    AndaAlexandra a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)

Statistici TPU
  • Utilizatori: 1.584.886
  • Întrebări: 3.955.088
  • Răspunsuri: 17.669.398
  • Întrebări cu răspuns: 95%
  • Timp mediu de răspuns: 22 minute
Ce zici de un quiz?
Alba ca Zapada si Cei Sapte Pitici

Alba ca Zapada si Cei Sapte Pitici

Afla cat de multe stii despre povestea Albei ca Zapada si a piticilor din casuta din padure!

Start quiz
Categorii
  • 652.113 Adolescenţi
  • 55.628 Afaceri & Financiar
  • 22.878 Artă şi Cultură
  • 72.897 Auto & Moto
  • 144.270 Beauty & Fashion
  • 16.487 Benzi desenate
  • 55.131 Carieră
  • 20.372 Casă & Grădină
  • 44 Cauze nobile
  • 297.449 Conversaţii