TPU
  • Întrebări şi răspunsuri
    • Recomandate
    • Recente
    • Populare
    • Categorii
    • Fără răspuns
    • Fără fundă
    • Oracol TPU
    • Comunitatea
    • TPU Wiki
    • TPU Music Stream
  • Quiz-uri
  • Magazin Premii
  • Loading
Pune o întrebare
Pune o întrebare
Prima pagina  Categorii Sport

Sport

• 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
Lubeniță38900
în 3 Martie | Lubeniță38900 întreabă:

Proteine sau creatină?

10
Răspunde Raportează
CazemerciucAndrei
în 2 Martie | CazemerciucAndrei întreabă:

Părere la Bicicleta MEILECHI verde pe 26 inchi și am mai modificat la ea și schimbătorul, ce ziceți e buna?

1
Răspunde Raportează
IonelFlorianUrzica
în 2 Martie | IonelFlorianUrzica întreabă:

Cum faceti cei care faceti miscare zilnic sa va adoptati un prgram si sa reusisti sa alergati sau sa sa faceti alt sport? Eu sunt asa de ingramadit incat nu prea resusesc sa imi gasesc timp sa fac si sport!...? (mai mult)

4
Răspunde Raportează
Alexei123
în 2 Martie | Alexei123 întreabă:

Salut! Sunt inscris la o facultate, insa nu vreau sa fac sport. Medicul de familie mi- a facut o scutire in care specifica faptul ca "sufar" de ceva si nu sunt apt pentru sport, insa am inteles ca trebuie...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
radu383838
în 1 Martie | radu383838 întreabă:

Salut, vreau sa ma apuc de mma dar nu știu ce se face acolo. Sunt curios când o sa merg acolo ce o sa fac, știu ca mma=mixed martial arts, dar sunt curios dacă pot eu sa îmi aleg ce sporturi vreau...? (mai mult)

6
Răspunde Raportează
radu383838
în 28 Februarie | radu383838 întreabă:

Salut, dacă fac calisthenisc (sală cu greutatea corpului) și pun ceva mușchii pe mine, o sa ma îngreuneze la bataie? Adică mușchii o sa ma facă mai lent sau ceva de genul?

13
Răspunde Raportează
costynel2000
în 28 Februarie | costynel2000 întreabă:

Salut, aveți idee ce este BCCA de obicei cei care fac sală iau așa ceva, si la ce ajută el?

5
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 28 Februarie |

Cu ce echipă de fotbal țineți de mici copii, de când va știți? Eu țin din tot sufletul cu Oțelul Galați, echipa mea preferata, din 2006 de când aveam 12 ani, cam de atunci a început să...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 28 Februarie |

Ne îndreptăm către distrugerea umanității sau o direcție foarte rea in care o ia umanitatea acum cu toate crizele astea de pe glob?

1
Răspunde Raportează
JustAod
în 27 Februarie | JustAod întreabă:

Salut TPU, stiu ca este recomandat ca pre-workoutul sa fie luat cu minim 8 ore inainte de somn, si voiam sa va intreb daca are ceva daca il iau cu 5-6 ore inainte, mulțumesc

5
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 27 Februarie |

Mă gândeam in casa sa fac abdomene cu ajutorul unei bare ajutătoare. Daca am câteva kg în plus abdomenele acelea pe care vreau sa le fac mă vor face sa slăbesc și dacă continui zilnic cu conștiinciozitate...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
Simion90
în 25 Februarie | Simion90 întreabă:

Ce înseamnă câștigă ambele reprize?

2
Răspunde Raportează
Alexandru222rjd
în 24 Februarie | Alexandru222rjd întreabă:

Buna, am o intrebare, am o placa si imi iese piciorul de pe ia fara sa am booti sau clapari pe ia, are ceva?

1
Răspunde Raportează
Cipi1212
în 23 Februarie | Cipi1212 întreabă:

Cui i-a plăcut meciul de handbal feminin Buducnost - Rapid din Liga Campionilor?

4
Răspunde Raportează
UnchiulRamiz
în 22 Februarie | UnchiulRamiz întreabă:

Are FCSB sanse reale la calificarea in sferturile uefa europa league? Lyon nu mai e sperietoarea de altadata acum, eu nici de PAOK nu am crezut ca trece sa fiu sincer.

9
Răspunde Raportează
JustAod
în 20 Februarie | JustAod întreabă:

Salut TPU, as avea si eu o intrebare pentru persoanele care fac sala, pana acum am avut preworkout de pe gymbean "Thor+ Vitargo" si il simteam la inceput foarte mult, dar acum nu prea il mai simt ca la...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
Alibana
în 19 Februarie | Alibana întreabă:

Aș vrea să dau la armată sgp dar am niște pete albe pe piele(psoriazis parcă ) Mă afectează la proba medicală

2
Răspunde Raportează
DaciaRomania
în 19 Februarie | DaciaRomania întreabă:

Mergeți la patinaj zilele astea? Aveți patinele voastre sau închiriați! Eu am așa ceva... https://frankfurt.apollo.olxcdn.com/v1/files/e02jii2b481t-RO/image; s=900x2000

4
Răspunde Raportează
tamashutai
în 18 Februarie | tamashutai întreabă:

Buna,la un club de liga 5. judetean. ce persoane pot sa anjagezi la club si ce acte necesita persoana respectiva,si cum pot angaja persoane, va multumesc

1
Răspunde Raportează
CRNMIHAI
în 18 Februarie | CRNMIHAI întreabă:

Salut TPU ma numesc mihai si dupa ce trec Gimnaziul as vrea sa dau la un liceu sportiv si as vrea niste informati pentru ca nu cunosc ( vreau sa dau la jud Suceava ) Curiozitati: 1.programu ( trezit,...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
Lican12344
în 16 Februarie | Lican12344 întreabă:

Salut! pentru cunoscătorii de pariuri sportive ce pot face dacă am fost în agenție sa revenic banii și mi au spus ca nu știu de ce, dar nu pot sa mi dea banii.La o zi după acest eveniment contul...? (mai mult)

3
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 16 Februarie |

Ce alte jocuri mai simulează politica? Eu joc Erepublik doar pentru a face/simula politica De mic mă uitam cu plăcere la politica la televizor și am găsit jocul asta in care printre altele poți ...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
Amaliasorina
în 10 Februarie | Amaliasorina întreabă:

Bunã! Aveti vreo parere despre clubul knock down din Timisoara? Cum se comporta antrenorul, ce zile se fac antrenamente etc.Ps:cei care faceti la acest club sau ati facut ce puteti sa- mi spuneti despre...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
Andrei16263829
în 9 Februarie | Andrei16263829 întreabă:

Dacă practic un sport de contact încetinesc să mai cresc în înălțime?

12
Răspunde Raportează
Alin1298
în 8 Februarie | Alin1298 întreabă:

Buna ziua Mă numesc Alin și am 26 ani și am 101.06 kg Pe moment lucrez ca șofer de camion 6 zile din 7 cu program de minim 06:00- 20:00 sau uneori termin chiar și la ora 21:00 Eu recent am aflat...? (mai mult)

10
Răspunde Raportează
ItachiUchiha69
în 8 Februarie | ItachiUchiha69 întreabă:

Salut! A mai făcut cineva acum recent ( anul trecut, s- au acum maxim 2- 3 ani) cursurile de antrenor fitness și personal trainer la Federația Română de Culturism și Fitness? Daca da, îmi poate...? (mai mult)

3
Răspunde Raportează
Cipi1212
în 5 Februarie | Cipi1212 întreabă:

Bună, Ce credeți despre transferul lui Andrei Rațiu la F.C. Barcelona? Are șanse să joace cum jucau pe vremuri Gică Popescu și Gică Hagi?

3
Răspunde Raportează
JustAod
în 4 Februarie | JustAod întreabă:

Salut TPU, eu fac sala de 4 luni si de o vreme ma mai trezesc noaptea ca sa ma duc la toaleta si voiam sa va întreb daca aceste treziri imi afecteaza recuperarea deoarece din cate stiu, daca nu dormi...? (mai mult)

4
Răspunde Raportează
Kenz0r002
în 3 Februarie | Kenz0r002 întreabă:

Salut! Este bun programul acesta? Luni: Umeri + spate Marți: Biceps + triceps Miercuri: Abdomen și antrenament la sac Joi: Piept Restul zilelor: Pauză și cardio Țin să menționez că...? (mai mult)

9
Răspunde Raportează
maiaidkidk82
în 3 Februarie | maiaidkidk82 întreabă:

Vreau sa ma apuc de hochei insa problema e ca am peste 13 ani si aparent e prea tarziu sa ma apuc. Sfaturi sau ceva aveti? Multumesc:)

3
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 3 Februarie |

Tocmai mi- am comandat un aparat Ab Rocket pentru făcut sport/mișcare acasă și și vreau să întreb dacă acest aparat poate înlocui mersul la sala cat de cat și poate ajuta așa pentru sănătate...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 3 Februarie |

Aparatul Ab Rocket vine și cu un cd/dvd in care îți arata cum sa faci sport la el adică respectiv diversele exerciții ce le poți face la el? Așa am citit prin unele părți.

1
Răspunde Raportează
Cosmi10004
în 3 Februarie | Cosmi10004 întreabă:

Bună, m- am înscris la mapn și am început să alerg pentru a mă pregătii pentru cei 2km Average pace ul de acum este de 6 min/km Câteva sfaturi pentru a scoate timp mai bun? A avea o rezistență...? (mai mult)

3
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 2 Februarie |

Buna seara! Am retras o suma de bani de pe Superbet si maine merg sa ii scot, dar am facut o prostie dupa ce am ales locatia agentiei mi- a aparut un cod si eu am apasat din greseala pe marginea ecranului...? (mai mult)

3
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 1 Februarie |

E bun un aparat de fitness de genul acesta pentru mișcare/slăbit/sport/abdomene? https://youtu.be/HpGWK7oj4iU?si=R3kqzwEPuipmziiC

3
Răspunde Raportează
JustAod
în 31 Ianuarie | JustAod întreabă:

Salut TPU,as avea si eu o intrebare pentru cei ce fac sala, credeti ca 3 exercitii de lats (lat pulldown, cable row si pullover) si 2 de upper back sunt prea multe? Mulțumesc.

3
Răspunde Raportează
JustAod
în 30 Ianuarie | JustAod întreabă:

Salut TPU, as avea si eu o intrebare, cam cat credeti ca ar trebui sa manance un băiat de 15 ani, 80kg,1, 78 care face sala de 4-5 luni ca sa puna masa musculara?(calorii+proteine), mulțumesc

6
Răspunde Raportează
Cipi1212
în 30 Ianuarie | Cipi1212 întreabă:

Bună, E normal ca in Champions league și Europa League sa fie 8 meciuri pentru fiecare echipă iar în Conference League să fie 6 meciuri pentru fiecare echipă de acolo? Pentru mine nu este...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
Cosmi10004
în 30 Ianuarie | Cosmi10004 întreabă:

Oare am vreo șansă să învăț să fac minim 8/10 flotări pentru MApN până în martie dacă acum nu pot să fac nici una normală, dar pot să fac peste 10 în plan înclinat la masă și câteva...? (mai mult)

5
Răspunde Raportează
Cipi1212
în 29 Ianuarie | Cipi1212 întreabă:

Bună, Faptul că handbalul este un sport spectaculos cu multe goluri, cum ar comenta Ilie Dobre un meci de handbal?

6
Răspunde Raportează
Narutosa
în 28 Ianuarie | Narutosa întreabă:

A făcut cineva BJJ sau MMA la Titans Gym Timișoara? Cum e sala? Cum sunt antrenori? Din recenzii sala pare foarte bună, dar nu știu cât de reale sunt aceste recenzii.

0
Răspunde primul Raportează
DariaZ
în 27 Ianuarie | DariaZ întreabă:

Am avut coloana rupta intr- un accident de mașină la T8, T9 și T10. M- am recuperat, accidentul fiind de acum 3 ani. De ceva timp, a început sa ma doară coloana în acel lor în care a fost rupta....? (mai mult)

3
Răspunde Raportează
JustAod
în 26 Ianuarie | JustAod întreabă:

Salut TPU, intrebare pentru cei ce fac sala de inainte de 18 ani, considerati ca sala v-a afectat inaltimea? Multumesc!

2
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 26 Ianuarie |

Daca mă apuc de sport pot sa îmi construiesc un fizic frumos și un abdomen frumos cu patratele? Cat trebuie sa muncesc pentru așa ceva și cât de atent trebuie sa fiu la alimentatie? De unde sa mă...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
JustAod
în 26 Ianuarie | JustAod întreabă:

Salut TPU,intreb pentru cei ce fac sala,cat credeti ca ar fi un bench press mediu pentru un baiat, 15 ani, 80 kg care face sala de 4 luni? Multumesc!

5
Răspunde Raportează
JustAod
în 25 Ianuarie | JustAod întreabă:

Salut TPU, sunt baiat, 15 ani, 178 cm si 80 kg, fac sala de 4 luni, si voiam sa va întreb daca este ok sa mananc 3000- 3500 calorii si 150- 200g proteine zilnic daca vreau sa pun masa musculara? ...? (mai mult)

13
Răspunde Raportează
Cipi1212
în 25 Ianuarie | Cipi1212 întreabă:

Bună, Eu sunt un fan al handbalului feminin. Cine este în tabăra mea?

3
Răspunde Raportează
EdiMarcu
în 25 Ianuarie | EdiMarcu întreabă:

1. Ce credeți că va face FCSB joi seară în meciul cu Manchester United? 2. Cine credeți că va câștiga Champions League? 3. Cine credeți că va câștiga Europa League?

4
Răspunde Raportează
Saul17
în 24 Ianuarie | Saul17 întreabă:

Oare pot sa ma transfer la liceul sportiv cu program sportiv Iasi ca eu sunt a cincea și vreau sa ma transfer în clasa a șasea dar am media 8, 12 pana în momentul asta are vreo importanta? Și dau...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 22 Ianuarie |

Cum sa reușesc să îmi schimb și eu stilul de viață pentru sănătate?

3
Răspunde Raportează
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
Magazinul de premii TPU
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat

Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat

16 Moneda TPU

Cumpără
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0

Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0

50 Moneda TPU

Cumpără
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam

Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam

50 Moneda TPU

Cumpără
Previous Next
Zelist Monitor
Întrebări populare
  • tonyc7
    trimisă acum 18 ore

tonyc7 întreabă:

Cum credeti ca se fac muschii cel mai rapid? Lucrand cu haltere sau cu gantere?
    26 răspunsuri
  • qgenius153
    trimisă acum 15 ore

qgenius153 întreabă:

Ati incercat vreodata sa vedeti cat va prinde masina?
    17 răspunsuri
  • Hamilton
    trimisă acum 11 ore

Hamilton întreabă:

Bună TPU! Îmi poate recomanda cineva un film despre cum să vorbesc cu un prieten în depresie consumând pastile pe baza acestui fapt? Sau, cunoaște cineva un film despre o poveste dintre doi prieteni/adolescenți...? (mai mult)
    17 răspunsuri
  • razvand2001
    trimisă pe 3 Septembrie

razvand2001 întreabă:

Buna. Acum zece minute m-a sunat un numar de telefon romanesc de 5 ori la rand. Am refuzat apelurile de patru ori apoi acum 3 minute a sunat iar. Ce pot sa fac
    15 răspunsuri
Remarcate de editori
  • Apreciat de editori
    annonimaaaa555
    annonimaaaa555 a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)

• Apreciat de editori
    Korkodeln
    Korkodeln a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)

• Apreciat de editori
    AndaAlexandra
    AndaAlexandra a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)

Statistici TPU
  • Utilizatori: 1.581.786
  • Întrebări: 3.950.501
  • Răspunsuri: 17.635.687
  • Întrebări cu răspuns: 95%
  • Timp mediu de răspuns: 30 minute
Ce zici de un quiz?
Pisicile Aristocrate

Pisicile Aristocrate

Ai urmarit cu drag aventurile Ducesei si ale lui Thomas alaturi de pisicutele Marie, Berlioz si Tolouse? Afla cat de multe stii despre ei!

Start quiz
Categorii
  • 651.836 Adolescenţi
  • 55.486 Afaceri & Financiar
  • 22.858 Artă şi Cultură
  • 72.636 Auto & Moto
  • 144.191 Beauty & Fashion
  • 16.483 Benzi desenate
  • 54.936 Carieră
  • 20.311 Casă & Grădină
  • 44 Cauze nobile
  • 296.747 Conversaţii