anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Aceasta întrebare și rugăminte va fi ultima, căci în câteva săptămâni voi pleca din tara, dar pana atunci vreau sa risc 50 de lei la pariuri (fotbal) fiindcă stau foarte prost cu banii și am nevoie de bani ca de aer, nu pot munci ca a buletinul expirat.

Va rog frumos care se pricepe la fotbal foarte, foarte bine sa îmi dea și mie câteva meciuri care se adune o cota de 5 sau de 7 dar sa fie cât de cât sigure meciurile!

Am rămas fără părinți și imi este tare greu, un bilet câștigător m-ar salva pana vine o ruda sa ma ia dincolo.

Va mulțumesc anticipat.

Btw : as putea cere bani persoanei care ma ajuta, dar m-am saturat și eu, vreau și eu măcar 3 săptămâni sa ma descurc, sa fiu independent.

Răspuns Câştigător
| Drimmero a răspuns:

Spania-Georgia 1 solist
Anglia-Andorra 1 solist fara discutii
Germania-Armenia 1 solist
Elvetia-Italia x2
Belgia-Cehia 1
Bani pe jos la astea, fara complicare!

Deja ai cota 7 aici, deci asta iti e biletul.

46 răspunsuri:
| FOG92 a răspuns (pentru anonim_4396):

Vezi dreacu sa nu te baga vreun gand sa faci cont la o casa de pariuri online cu buletinul rudei tale laughing) asta iti mai lipsearolling on the floor)

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru FOG92):

Nu am cont, merg direct la agentie.happy

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru FOG92):

Ți-o ieșit deci! Nu am urmarit sincer, bravo!
Acum ai bani sa pompezi escortele laughing

| FOG92 a răspuns (pentru anonim_4396):

Da 2/3 si scor corect cota 25.00

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru FOG92):

Bravo ție cumetre. laughing

| FOG92 a răspuns (pentru anonim_4396):

Am bagat si la japonezi acum in cupa si am mai ciugulit 100 se anunta o zi profitabila, vezi JASMINA asta le stie pe toate din pariuri sportive NU AI NICIO SANSA SA CASTIGI laughing)

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru FOG92):

E lasă că nu e ea femeie asa rea, ea vrea sa nu pierdem ca știe ca traiul în Ro e greu.
În fond e o femeie bună Iasmina dar o provoacă multă lume.

| FOG92 a răspuns (pentru anonim_4396):

De asta iti zic stai departe de ele prinzi 10 meciuri de 3+ si pui unul se termina 0-0, bah tu stii cum te termina la psihic in ziua aia, HABAR NU AI frate INNEBUNESTI o iei razna

| FOG92 a răspuns (pentru anonim_4396):

E o intreaga poveste idee e ca se poate trai din pariuri sportive, cel putin asta e opinia mea, nu ma intereseaza ce cred alti tipsteri de prin tara care se lauda ca prind cote de 1, 35 .....aia sunt niste papagali dreacu eu am speculat pe live-uri x-uri din minutul 88 la cota 8 sau 10 .....si nu ies pe Facebook sa ma laud atat

| Vântulalb a răspuns:

"stau foarte prost cu banii (si) vreau sa risc 50 de lei la pariuri (fotbal)". Vrei sa-i pierzi si pe aia. Cu 50 lei mananci bine multe zile.
"nu pot munci ca a buletinul expirat."
Si cum ai sa scoti banii daca Doamne fereste castigi?

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru Vântulalb):

O dat drimerro săracul meciuri de cota de 3, 40, el credea ca e de 7, nu are nici o treaba omul cu pariurile, sa înmulțească cotele, repetent la matematica, gestul lui era bun, dar îl cam bate matematica.
Nici nu poți sa pui Anglia cu Andora, nici cota de 1 nu ai, am fost la agenrie sa pun 50 și mi-o spus tipul ca doar de 3 și ceva e cota totala nicidecum cum o menționat el, cota de 7 laughing
Pana la urma am jucat meciurile mele.
Le scoate un tovarăș. Merge unul cu biletul și scoste el banii. Nici tu nu prea ești asa smart, ai vrea sa pari dar nu îți iese.
Și un vecin poate se scoata dacă ii dau biletul și e câștigător.

| MihaelaDart a răspuns (pentru anonim_4396):

Asta ca a fost o coincidenta, ca de noroc nu prea se spune. Sunt cai pe pereti din moment ce nu sunt bani muncitiwinking. Tu efectiv investesti in ceva si speri sa castigi aurul de pe pamant. Pariurile te duc la sapa de lemn, iti provoaca dependenta, este un viciu precum un drog.

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru MihaelaDart):

Ai dreptate. happy

| FOG92 a răspuns (pentru anonim_4396):

Are dreptate laughing) cu cote d'astea 1, 15 1, 10 la solisti iti trebuie practic CAVOU pe roti sigilat si zidit ca de facut profit la pariuri din mizerii din astea iti zic eu ca nu o sa faci in 50 de ani de acum inainte

| FOG92 a răspuns (pentru anonim_4396):

Si eu jucam la fel haotic in liceul 1 an sau 2 pana am vazut chestiile alea la meci H2H pe flashscore si m-am mai reglat putin si am inteles ca in fotbal nu depinde doar de noroc e undeva sa zic 40% noroc 60 statistici stiu oricum nu o sa bagi de seama ce zic, dar putin imi pasa, eu daca nu observam chestia asta sau daca FLASHSCORE nu avea istoricul rezultatelor fiecarui meci eu si acum donam miliarde de lei

Răspuns utilizator avertizat