| catalyn27 a întrebat:

Am o intrebare pentru cei care fac sala si au consumat GFX 8. Cat este de bun? In cat timp s-au vazut efectele? In ce mod l-ati administrat? Si daca l-ati combinat cu un alt produs?

Răspuns Câştigător
| cristi1505 a răspuns:

Am prieteni care au folosit si au fost super multumiti de el si se vede ca au crescut ceva! Eu sincer nu l-am folosit dar ti-am zis ca cunosc persoane care l-au folosit si le-a mers bine!

8 răspunsuri:
| darrio2007 a răspuns:

Am facut sala.Dar nu recomand asemenea produse.Fac bine un timp dar in timp devin nocive pentru organism.

| cristi1505 a răspuns (pentru darrio2007):

Vezi ca oricum daca te lasi de sala tot se va lasa grsimea.Nu conteaza ca iei suplimente sau nu.Tot la fel va fi! Suplimentele sunt foarte bune si nu au efecte secundare!

| darrio2007 a răspuns (pentru cristi1505):

O fi. Daca spui tu.

| darrio2007 a răspuns (pentru cristi1505):

Eu prefer sa ma dezvolt doar prin efortul fizic.Sunt rezultate mai tardive dar nu imi incarc organismul cu tot felul de chimicale.Grasimea se va lasa oricum.Si la cei care folosesc suplimente si la cei care nu folosesc.

| Cosmin86 a răspuns:

Ce inaltime/greutate ai?

| greyhound a răspuns:

1. e bun, isi face treaba. Cel de ciocolata e bun la gust; altora le-a placut cel de capsuni; cel de vanilie cica e nasol
2. dupa o luna, la fel ca toate
3. 2 portii pe zi cum a zis cristi (totusi ia-l cu apa ca daca il iei cu lapte se asimileaza mai greu iar cu suc e o idee rea caci mai contine si ala zahar)
4. intotdeauna e loc de combinatii, dar daca n-ai buget las-o asa

| cristi1505 a răspuns:

Este foarte bun acest produs.Depinde de organism in cat timp se vad rezultate oricum dupa ce vei termina borcanul vei avea rezultate frumoase.Acum depinde de organism in cat timp te dezvolti.Se ia dimineata pe stomacul gol si dupa antrenament.La fiecare servire pui 3 cupe de Gfx cu 300 de ml lapte, apa sau suc.Fiecare dupa preferinta.Nu are rost sa il combini cu alt produs.In el gasesti si creatina si proteine si carbohidrati si d-riboza si glutamina, taurina leucina si asa mai departe.

| catalyn27 explică:

Mentionez ca fac de 2 ani sala serios( antrenamente normale bine programate, mancare, somn), pana acum 2 ani faceam cateva luni apoi luam pauza cateva luni etc. Ideea cu suplimentele mi-a venit pentru ca am intrat intr-o perioada de stagnare. As vrea sa aud o parere de la cineva care a folosit produsul GFX 8.

| cristi1505 a răspuns (pentru catalyn27):

Am prieteni care au folosit si au fost super multumiti de el si se vede ca au crescut ceva! Eu sincer nu l-am folosit dar ti-am zis ca cunosc persoane care l-au folosit si le-a mers bine!