| Hopoblade a întrebat:

Buna dimineata sunt baiat am 19 ani si sunt confuz in ce greutate ar trebui sa am, pentru context am 195 inaltime m-am apucat relativ de sala am ajuns de la 155kg la 146 in 4 luni aproximativ, multi mi-au spus ca e ok daca ajung la 110 kg iar multi mi-au spus ca 95-100kg ar fi ok dar nu stiu ce sa gandesc adica da vreau sa slabesc dar nu vreau sa fiu foarte skinny, adica pe scurt ar fi ok sa slabesc pana la 95 de kg si sa vad de acolo unde vreau sa ajung sau este ok si la 105-110 kg pentru inaltimea mea?

Răspuns Câştigător
| PureceOvidiu a răspuns:

Cauta pe internet un om din mintea ta, un om inalt de 195 care iti place cum are fizicul, greutatea. apoi cauta informatia asta si astea sunt kg pe care le vrei. poti opta spre baschet ca sunt inalti.

11 răspunsuri:
| sierra1 a răspuns:

Nu fi "confuz", dă și tu o căutare pe net scriind "greutatea ideală". Primești (măcar) câteva mii de răspunsuri, instant!

| Kiran a răspuns:

Personal, taie primul numar si ramai cu cele 2 cifre ce eu le consider a fi greutatea ideala (95kg estimativ). Evident ca fiind si inalt, poti avea 145 kg combinate cu grasime 15-20% si restul muschi.

| lkmhjk a răspuns:

Pentru varsta ta in primul rand si apoi pentru inaltime. Ca mai ai de crescut, mai ales in masa musculara. Deci, pentru varsta ta ideal ar fi sa ai cel mult 85 kg.
Nu te teme, nu vei arta prea slab.

| johnnny123 a răspuns:

Tu în momentul ăsta ai cu 50 de kg mai mult decât ar trebui să ai, dar principala ta grijă este să nu ajungi cumva prea skinny? Eu aș zice mai întâi să slăbești vreo 40 de kg și abia apoi să-ți pui problema asta.

| GabiDumitrescu a răspuns:

La 1.95 nu o sa fii skinny la 95 de kile, termina cu prostiile! Eu am 1.87 si undeva la 84-86 de kg in ultimul an. Si am burta. Da, daca as face bulking si as pune masa musculara la greu pe mine, nu as arata rau nici la 95, dar... asa cum sunt, am burta deja. Si fac ture cu bicla de peste 100 de km macar de 3-4 ori pe luna. Weekendul trecut de exemplu am facut cam 203 km simbata + duminica. Evident ca am inceput sa pun ceva - ceva muschi pe picioare. Uite, poti sa iti calculezi singur greutatea optima cu diverse formule - https://www.calculator.net/ideal-weight-calculator.html

| doctorandus a răspuns:

Raspunsul corect: proportia muschi/grasime este hotaratoare.

Cauta pe Google: strongman truck teeth

Vei gasi o multime de grasi care sunt foarte fortosi, deci n-au o problema cu faptul ca au multe kilograme.

| GabiDumitrescu a răspuns (pentru TimberWolf):

Amuzant cum a primit doua raspunsuri cu un link la calculator online de greutate, al tau si al meu, si a dat funda unuia complet pe cimpii.

| gllopel a răspuns (pentru GabiDumitrescu):

Corect. Dar cred ca el vrea sa fie gras si a cautat aici doar confirmarea.

| Cipi1212 a răspuns:

95-100 kg

| Xena20 a răspuns:

La 1,95 aproximativ 95 kg e greutate normală