| Kisses a întrebat:

Pot face fese bombate acasa? A reușit cineva? Cu ce exerciții Si in cat timp?

Răspuns Câştigător
| Nume6 a răspuns:

Atenţie! Dacă te știi cu probleme de sănătate e bine să eviţi efortul!

Ca să faci fese bombate trebuie sa antrenezi toţi mușchii picioarelor deoarece sunt legaţi toţi mușchii între ei, deci:
Pentru gambe ridicari pe varfuri sunt excelente. De preferat intr-un singur picior, pentru a fi mai dificile. Pentru cvadricepsi poti face genuflexiuni/fandari. Daca sunt prea usoare, poti face genuflexiuni intr-un singur picior sau sa iei doua greutati/sticle de apa in mana si sa faci fandari. Pentru biceps femural poti face hiperextensii. Pentru muschii fesieri, in opinia mea, fandarile bulgaresti sunt geniale. Tot pentru biceps femural (si partea inferioara a spatelui) poti face indreptari romanesti. Dacă faci aceste exerciţii o să ai picioare cu mușchi și fese bombate. Găsești aceste exerciţii pe Youtube, dar vezi să nu te suprasoliciţi din prima, 40 de minute pe zi e suficient cu pauze între exerciţii de măcar 3 minute. Deasemenea si alimentaţia trebuie să fie corectă ca să se vadă rezultate într-o lună, că dacă mănânci numai fast food-uri și tot felul de prostii și faci aceste exerciţii de exemplu, nu se văd rezultate, deci mănânci de 3 ori pe zi la ore fixe, cu 2 gustări, fără grăsimi, sucuri carbogazoase, fast food, manânci mai multe fibre si proteine, pește la grătar, carne la grătar, fructe, legume, salate pentru că ai nevoie de vitamine și nutrienţi naturali inclusiv fibre și proteine, și toate sunt luate doar din o alimentatie corectă cu o hidratare corectă de asemenea de 2 l pe zi de apă. La inceput o sa ţi se pară grele exerciţiile e ceva normal pentru ca corpul nu a fost niciodată obisnuit cu efortul. Nu ar strica si niste analize o hemogramă ca să vezi dacă nu cumva suferi de anemie si un EKG la inimă să n-ai probleme la inima plus alte analize deoarece dacă ai vreo problema de sănatate e bine să eviţi efortul.

4 răspunsuri:
| Carolina1972 a răspuns:

Eu zic ca orice e posibil. Cu mancat sanatos si exercitii eficiente reusesti. Cel mai important e sa faci exercitiile CORECTE! Cauta pe Youtube, gasesti fara numar. Iti recomand sa cauti in engleza.

| Adry05 a răspuns:

Exerciții pentru fesieri, sunt grămadă pe Youtube, dacă faci constant într-o lună ar trebui să arați chiar ok. sunt bune și și destul de scurte și totodată eficiente cele de la Pamela Reiff sau așa ceva

| Cksihja a răspuns:

Cel mai simplu exercițiu dintre toate este acela de a evita să stai jos astfel fundul nu se mai aplatizează. Poartă papuci lejeri când faci asta și asigură-te că nu stai prea mult timp în același loc, exercițiul mai are avantajul că oferă un somn rapid și odihnitor fiind recomandat celor care nu pot să doarmă.

| Pidiciii a răspuns:

Eu fac de câteva luni si se vad rezultate!
Genoflexiuni cu gantera