| DanielLazărPopa2019 a întrebat:

Bună, TPU. Am o întrebare. Îmi puteți spune mai multe despre Doink the Clown?

Răspuns Câştigător
| LapteMiere a răspuns:

Doink the Clown este un personaj de wrestling al lui Matt Brone Doctrină din 1992. Poarta machiaj traditional de clauni si haine in culori stridente.

2 răspunsuri:
| BurteaSebastian a răspuns:

După ce a făcut apariții la sfârșitul anului 1992 în mulțime și la ring, jucând trucuri pentru fanii și luptătorii, personajul Doink a făcut debutul în ring în WWF în 1993, luptându-se inițial ca un toc tehnic de sunet. Doink a jucat glume crude cu atât fanii, cât și luptătorii, pentru a se amuza și a le pune în gardă. Unele dintre farsiunile lui ticăloase au inclus împiedicarea lui Big Boss Man cu un tripwire, dărâmarea apei pe Marty Jannetty și atacarea lui Crush cu un braț protetic încărcat. El sa ciocnit cu Crush la WrestleMania IX, un meci pe care la câștigat după apariția unui Doink identic (jucat de Steve Keirn) de sub inel. Doink la luptat și pe Randy Savage pe Monday Night Raw și la înlocuit pe Jerry Lawler, care a falsificat un accident, împotriva lui Bret Hart la SummerSlam în 1993.

Doink a pornit apoi pe Lawler pe episodul de WWF Wrestling Challenge din Sept. 5 al lui Lawler, făcând glumele Burger King pentru a amuza mulțimea și a golit în cele din urmă o găleată de apă peste Lawler. Matt Osborne, omul original din spatele lui Doink, a fost concediat pentru repetarea abuzurilor de droguri, lăsând în cele din urmă gimmickul (după ce a cedat prin altele) lui Ray Licameli (cunoscut și ca Ray Apollo). Acum, ca fan favorit și cu un nou Dink, Doink a fost mai mult de un personaj comic de relief, dar a continuat să tragă glume pe alți luptători (deși mai inofensivi și mai prosti decât cruzii), mai ales pe tocuri ca Lawler și Bobby Heenan. Doink și Dink s-au luptat și cu Bam Bam Bigelow și Luna Vachon într-o veșnicie care a culminat la WrestleMania X. Doink va întâlni apoi Jerry Lawler din nou într-un meci la seria Survivor. În acest meci, Doink și Dink s-au alăturat cu Wink și Pink pentru a se întâlni cu echipa pitică a lui Lawler, "quings little", "Cheazy" și "Sleazy". În cele din urmă, Doink a devenit un jobber, pierde în mod regulat luptători precum Jeff Jarrett, Hakushi, Waylon Mercy și, în ultimul meci televizat din septembrie 1995, la Hunter Hearst Helmsley. Doink a reînceput ultima dată în 1997 la Premiile Slammy și a fost atacat de Stone Cold Steve Austin, în mijlocul cântărilor de "ucide clovnul".

| LapteMiere a răspuns (pentru BurteaSebastian):

Sorry! Ce mult ai scris...