Depinde te poti inscrie la echipa liceului si sa fii remarcat (daca asta-ti doresti) sau daca vrei la juniori este deja prea tarziu.
Nu conteaza, importnat e sa iti placa, sa te tii de el si sa dai tot ce poti ca sa ajungi cat mai sus ![]()
Tot ai timp sa ajungi campioana si sa iti dezvolti acest talent
Eu cred ca nu conteaza fiindca trebuie sa-ti placa handbalul, pentru ca esti in liceu vei fi remarcata, ex:Cand aveam 7 ani m-am inscris la balet, dar eu credeam ca era prea tarziu, dar crezi ca asta m-a oprit? Nu, toata lumea imi zicea ca sunt buna la aceasta si chiar si acum inca mai fac balet, dar acasa.
La handball nu e ca la football ca trebuie sa te inscrii de pe la 6-7 ani sa ajungi ceva la handball poti sa te inscrii si de la 15 ca intr-un an inveti cam tot ce trebuie sa stii sa poti ajunge bunicel(daca e cu cine si daca ai un antrenor bun nu deala numa sa nu fii acasa) de ex la noi la scoala a venit un prof de ed fizica care a fost jucator de handball si am inceput de la 0 si am ajuns la faza pe judet in 2 ani(desi ne-am facut de ras la faza pe judet da e important ca am ajuns
) ) bafta si fa ce ati place!