| Alexander2013 a întrebat:

Am o intrebare. Am 16 ani si sunt baiat. Si vreau sa stiu daca mai pot face vreun sport. adica daca mai exista echipa care iau baieti de 16 fara experienta in cluburi. Adica nu am facut niciun sport pana acum, dar atat in liceu cat si in Bucuresti cat si in pitesti sunt cel mai bun la fotbal. Echipele de fotbal iau baieti de 16ani fara experienta? Sau orice alt sport mai iau? ca stiu ca trebuie sa fii mic ca sa te ia un club sau ceva daca nu ai experienta.

Răspuns Câştigător
| AFR81 a răspuns:

Sunt multe echipe decimate, multe orase in care nu prea se gasesc copii sau adolescenti care sa faca sport, iar antrenorii sunt nevoiti sa primeasca pe oricine. Spre exemplu, la noi in Mangalia, echipele cam duc lipsa de oameni. Pe vremea cand jucam eu handbal, eram vreo 11 tot lotul. Antrenorul primea si se bucura sa vada orice nou-venit. Aceeasi situatie era si la fotbal sau rugby. Cu siguranta ca exista echipe care sa te primeasca, insa trebuie sa le cauti. Du-te pe la cluburi, discuta cu antrenorii si probabil vei primi o sansa. Daca o concretizezi sau nu, depinde de tine.

2 răspunsuri:
| Nickname1890 a răspuns:

La sporturile de echipa este mai greu un pic la varsta asta dar nu imposibil... la sporturile individuale ai toate sansele.

| Mihnea-Stefan_Chiose_1992 a răspuns:

Daca vrei sporturi gen fotbal, baschet, handbal...o sa te accepte niste cluburi, dar sunt mici sanse sa ajungi sa faci performanta. Dar daca vrei sporturi ca tenis, scrima, inot...intr-un an vei fi la acelasi nivel cu ceilalti.(asta daca iti doresti si te tii de sport). Sper ca te-am ajutat.