| SilentRain a întrebat:

Cam cât de greu se obține un abdomen plat, daca esti fata si ai 1.70, 60 kg thinking

11 răspunsuri:
DoarBogdan
| DoarBogdan a răspuns:

Cam asa:
https://www.youtube.com/watch?v=xyR8McQnGuw

Cu perseverenta. Eu unul nu am reusit :((

| SilentRain explică (pentru DoarBogdan):

Am obosit nu mai cât m-am uitat, ma duc sa imi iau chipsuri

| DoarBogdan a răspuns (pentru SilentRain):

Asa, asa am facut si eu. Si acum plang cu shaorma in mana T_T

| Frank51 a răspuns:

Nu foarte greu, in 2 ani maxim cu sala de 3 ori pe saptamana si o alimentatie foarte stricta.

| cristi202 a răspuns (pentru Frank51):

Nu, nu e greu, doar in doi ani... ☺
E perfect adevarat ce zici, dar citi au o asemenea perseverenta sa se tina constant doi ani? Eu am mers mai bine de doi ani la sala, si am vazut sute care au venit un timp (cateva saptamini) si apoi o lasau balta. De regula, multi incep, dar nu realizeaza ca e chestie de timp, de tras, de asteptat rezultate, si se descurajeaza repede. Totusi, nu e chiar usor sa te tii doi ani.

| Frank51 a răspuns (pentru cristi202):

Corect, este mult de munca atat la nivel fizic cat si psihic, dar trebuie sa muncesti pentru succes. Si eu m-am lasat de multe ori, uneori din cauza timpului alteori din lene, dar niciodata nu voi scoate din lista complet sala.

| cristi202 a răspuns (pentru Frank51):

Normal. Succes adevarat fara munca nu exista.

| Dismally a răspuns:

Cred ca e deja plat la 60 de kg big grin

| Nemessys a răspuns:

Depinde de cat de perseverenta esti.
Cate exercitii faci.
CUM LE FACI
cat de frecvent le faci. (nu des)
si ce alimentatie ai.

| AnastasiaK a răspuns:

Nu are relevanta inaltimea/greutatea cat conteaza procentul de grăsime din corp. Poti sa ai abdomen plat si la peste 60kg la 1, 70.

Primul pas e sa identifici de cata grasime ai nevoie sa scapi, apoi, in functie de asta, luand in calcul ca printr-un deficit caloric ok slabesti intre 0.5 si 1kg pe saptamana, faci calculele si iti dai seama cat dureaza.

Nu e nimic greu, e o simpla slabire. Asta daca il vrei doar plat. Daca vrei si "pătrățele", e mai greu sau mai usor in functie de cum te ajuta organismul.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

rolling on the floor N-aveam nici 50 de kg, aveam o burta umflata masuram peste 70. Faceau unii glume pe strada zicand ca-s insarcinata, mergeam la scoala. Am fost disperata, de m-am apucat de facut abdomene multe si da s-a mai retras. Si nu beau bautura cu acid, nu mananc snacks-uri etc. Asa ramane grasimea pe burta mea, pe spate de exemplu mi se vad oasele, si masor destul peste 60cm, dar nu mai sunt in halu ala, carne nu mai mananc de ani.