Depinde cat esti de pereseverent, poti sa faci 5 flotari in fiecare seara si in fiecare dimineata si sa nu vezi nici o schimbare.
Dar poti sa faci si 50, 60 etc... atunci o sa vezi o schimbare dupa un anumit timp. Iar daca faci asta o sa ai si forta in maini, o sa fii mai puternic.
Cunosc pe cineva care a facut doar flotari si abdomene o perioada scurta de timp (cateva luni) si are un corp de invidiat. Ai pune pariu ca tipul a fost la sala, desi nu a fost.
Iti urez succes si sper sa reusesti ceea ce ti-ai propus.
Salut!
Acum mai conteaza si cum le faci, daca le faci corect astfel incat sa lucrezi muschii care trebuie(pectorali, triceps,...) nu tb sa faci foarte multe, faci 10 seturi a cate 10 repetari, cu pauza de 20-25 de sec intre seturi(am dat doar un ex!). Daca le faci incorect, poti face si 200 pe zi ca tot degeaba. Te mai poti consulta aici :http://antrenamentflotari.blogspot.com/......rilor.html Spor la umflat muschii.
Pentru ce a fost asta?
N-am nevoie de asa ceva, tin sa-ti spun ca eu practic Box Tailandez, deci chiar n-am nevoie de asa ceva.
Dar pe cine vrei sa bati ![]()
depinde cati muschi vrei sa faci ![]()
![]()
sau cat de mari brate ai, ca daca ai brate mici, ajungi mai repede la podea decat daca ai brate mai mari... ![]()
lasand gluma la o parte, cred ca e necesara o luna de zile de antrenament continuu, ca sa dea rezultate. Spor la facu muschi!
anonim_4396 întreabă: