| tonyc7 a întrebat:

Cati km credeti ca poti parcurge maxim intr-o zi cu o bicicleta mtb simpla? E posibil sa ajungi din Bucuresti pana la mare in aceeasi zi? Sau din Bucuresti pana la Timisoara in aceeazi zi?

8 răspunsuri:
| Cresta a răspuns:

Dar de experienta ta nu vorbesti. Clar ca nu ai deloc, altfel nu intrebai. Fara experienta nu ajungi intr-o zi de la Bucuresti nici pana la Magurele.

| tonyc7 explică (pentru Cresta):

Pana acum cel mai mult am pedalat 180 km. In doar o zi. E mult? E putin?

| Cresta a răspuns (pentru tonyc7):

Cum te-ai simtit dupa cei 180 km? Puteai sa continui a dou zi?

| Cresta a răspuns:

Cum te-ai simtit dupa cei 180 km? Puteai sa continui a dou zi?
Pentru ca si un traseu si altul din cele intrebate de tine depasesc aceasta distanta. Verifica in Google Maps.

| johnnny123 a răspuns:

Te-ai uitat si tu de curiozitate pe o harta sa vezi ce distanta este de la Bucuresti la Timisoara? Hai să-ți spun eu, sunt în jur de 550 km.

Ca să parcurgi distanța asta într-o singură zi ar trebui să pedalezi în continuu 24 de ore cu 23 km/h fără să faci nici măcar o pauză de pipi. Te simți în stare de performanța asta?

| denisman a răspuns:

Te salut! Sub nicio forma Bucuresti-Timisoara. Am obisnuit sa merg foarte mult cu bicicleta in adolescenta (tot pe MTB, din pura placere), iar ca distanta maxima parcursa intr-o zi au fost cam 80km. Pentru mine unul a fost destul de solicitant, ajungand la finalul zilei acasa iti pot spune sincer ca am cazut "LAT"! Nu contest ca nu exista si biciclisti mult mai bine antrenati dpdv fizic care sa poata duce mai mult, acest caz este unul subiectiv vorbind de un adolescent normal. Nu am fost culturist si nici vreun campion la maraton. Toate cele bune!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Poți, poți...
Dacă tragi tare ajungi la Paris happy

| tonyc7 explică (pentru denisman):

Eu am facut 180 km cel mai mult intr-o singura zi. Cu pauze destule, evident. Deci fie esti prea mic, fie inca nu ti-ai depasit stadiul de incepator.

Întrebări similare