Dar de experienta ta nu vorbesti. Clar ca nu ai deloc, altfel nu intrebai. Fara experienta nu ajungi intr-o zi de la Bucuresti nici pana la Magurele.
Cum te-ai simtit dupa cei 180 km? Puteai sa continui a dou zi?
Pentru ca si un traseu si altul din cele intrebate de tine depasesc aceasta distanta. Verifica in Google Maps.
Te-ai uitat si tu de curiozitate pe o harta sa vezi ce distanta este de la Bucuresti la Timisoara? Hai să-ți spun eu, sunt în jur de 550 km.
Ca să parcurgi distanța asta într-o singură zi ar trebui să pedalezi în continuu 24 de ore cu 23 km/h fără să faci nici măcar o pauză de pipi. Te simți în stare de performanța asta?
Te salut! Sub nicio forma Bucuresti-Timisoara. Am obisnuit sa merg foarte mult cu bicicleta in adolescenta (tot pe MTB, din pura placere), iar ca distanta maxima parcursa intr-o zi au fost cam 80km. Pentru mine unul a fost destul de solicitant, ajungand la finalul zilei acasa iti pot spune sincer ca am cazut "LAT"! Nu contest ca nu exista si biciclisti mult mai bine antrenati dpdv fizic care sa poata duce mai mult, acest caz este unul subiectiv vorbind de un adolescent normal. Nu am fost culturist si nici vreun campion la maraton. Toate cele bune!
anonim_4396 întreabă: