Serios o sa iti zic si eu, dar nu vei face mare lucru acasa
Eu zic sa mergi la o sala
Am rude care au astfel de benzi de alergat, crezi ca le folosesc regulat?
Sportul facut acasa necesita mare dar mare motivatie, stiu ce zic am facut sport toata adolescenta mea
Este un motiv pentru care sportul amator cat si cel profesinist se face la sala/club etc si nu acasa
La sală?!
Unde sunt toți bombardierii, penalele dintr-un oraș și interlopii?!
No, thanks!
Eu tocmai de aia caut bandă de alergat, dar ca la sală, ca atunci când îmi vin dracii sau zvâcul, să mă urc pe bandă și să uit de tot. Și nu la 2, 3 alergări să sar după ea sau doamne fere, să mă mai și accidentez de o bandă de aia.
Iar banii clar nu mă dau afară din casă, deci dacă tot îmi dau un salariu întreg și apoi o lună stau închisă în casă că nu am nici cu ce trece strada și mai trăiesc ca și până acum din banii mamei, tocmai de aia sunt așa disperată să-mi găsesc banda perfectă pentru mine. Dar zic și pentru spațiul meu, că nu prea mai am spațiu, de cât bagaj am în casă așa că, va trebui să mă limitez la spațiul pe care-l am.
La sală, mai ales în orașul ăsta, refuz să merg. Deoarece cum am spus, de la grădiniță am primit doar hate pe stradă și am întâlnit doar oameni de... în orașul ăsta. Deși am călătorit recent și în alte orașe și fix aceeași oameni de... i-am întâlnit și acolo. Cu fix aceleași tabieturi ca cei de la mine din oraș, adică cei bogați cu nasul pe sus, cu mașinile lor de fiță prin oraș și pe la mall, iar săracul-sclavul, tot la munci grele și cu aceleași ocupații de zi cu zi. Deci nici să mă mut nu e soluție. Doar că nu știu unde în lumea asta mare, întâlnesc și eu oameni calzi, pașnici și iubitori, dar și oameni?!