| AvalohAlyn a întrebat:

Ce managere online de fotbal jucati? Unde ati ajuns si ce ati facut cu echipa?

Răspuns Câştigător
| Magnifico a răspuns:

Salut,eu personal joc Goalunited.

Am echipa de aproape 2 ani, iar ca realizari remarcabile (am 3 conturi) adunate ar fi o finala de Master International (o competitie gen UCL in realitate),un meci de cupa intr-o runda superioara impotriva unei echipe din prima divizie (iti trebuie ani buni sa ajungi in prima divizie,cea mai buna clasare a mea fiind liga a V a).
Pe unul ditnre conturi m-am axat pe constructia stadionului, iar pe celelalte, pe constructia echipei.

Alte realizari importante ar fi faptul ca am avut la un moment dat unul dintre cei mai puternici jucatori din liga mea la acea vreme, din intreaga Romanie, pe unul dintre conturi eram pe locul 16 000 (aproximativ) din milioanele de jucatori romani, la un moment dat am avut si cea mai puternica echipa din liga mea de atunci, tot din intreaga Romanie.

In prezent:

-pe primul cont:forta 83
-pe al doilea:forta 65
-pe al treilea:forta 55

Pe toate cele 3 conturi am posibilitatea crearii in scurt timp a unei echipe de forta 80+ ca urmare a Birourilor Clubului la nivelul 5 (constructie importanta pentru transferuri in GoalUnited).

Oricum, cred ca unele informatii nu le vei intelege, mai ales daca nu ai jucat vreodata GU.

5 răspunsuri:
| AvalohAlyn explică (pentru Magnifico):

Pai si ai voie cu mai multe conturi?
E prietenos si usor de inteles cat de cat jocul?

| Magnifico a răspuns (pentru AvalohAlyn):

De inteles o vei face cu timpul.

Jocul are tot ce-i trebuie,singurul lucru enervant (la inceput,dupa te obisnuiesti) este ca anumite caracteristici ale jocului se adauga cu bani reali (cumeri niste STELE GU,asa sunt numite, dar trebuie sa le cumperi cu bani reali), insa dupa ce descoperi ca te poti descurca si fara acele bonusuri iti va placea.

Conturile le administrez separat, de pe un e-mail aparte.

Cred ca ai voie, deoarece pe forum (unde se vorbeste de o transformare a jocului cat de curand) zice ca va fi adaugat un add-ons prin care sa-ti administrezi mai multe conturi deodata.

Ceea ce-mi place mie cel mai mult la el este ca meciurile sunt in timp real (dureaza 2 ore reale),sumele,sau valoarea jucatorilor se apropie de realitate in anumite cazuri,jocul este destul de interesant.

Eu cel putin sunt un fan al jocurilor de tipul acesta (joc si pe PC, FIFA in Manager Mode tot timpul) si jocul asta GU, chiar imi place.

Acum depinde de preferintele fiecaruia.

Am inteles ca mai usor ar fi TopEleven, dar nu l-am incercat, m-am multumit doar cu GU.

| AvalohAlyn explică (pentru Magnifico):

Cand si cat de des se joaca meciurile? Poti sa-ti antrenezi jucatorii fara sa dai bani?

| Magnifico a răspuns (pentru AvalohAlyn):

Poti sa-i anterenezi,doar ca daca dai bani faci rost de un cont premium si pui antrenamentul saptamanal, daca nu dai pui antrenamentul pe azi si maine, si trebuie sa intri zilnic pentru a-l pune (eu asa fac, intru in fiecare zi, dar m-am obisnuit si imi place).

Meciurile de campionat se joaca joi si duminica (de la ora 19:30 sau 18:30 cand se schimba ora),mai poti juca meciuri amicale vinerea sau meciuri de antrenament ( pentru astea trebuie cu bani,sau cupoane,care ti le da jocul, dar nu foarte multe). Mai sunt meciurile de cupa (care se joca luni), de Master International (care se joaca marti) si de asemenea, poti sa participi intr-un eveniment United (ai nevoie de cupoane sau sa bagi bani) si poti alege tu cand sa se joace meciurile, sau te poti inscrie la un eveniment care iti place --sunt un fel de competitii care se pot desfasura oricand.

Intr-un rezumat:daca inaintezi in cariera (dupa vreo 2 luni de joc) vei avea meciuri Luni, Marti, Joi, Vineri si Duminica (5 zile din 7), evident ca in cupa poti fi eliminat, din Master International la fel, dar raman meciuri sigure cele de liga (Joi si Duminica) si cele amicale (dar trebuie sa provoci pe cineva si acle cineva sa accepte), deci sigure 3 zile din 7 ai meciuri.

Si da,iti poti antrena jcuatorii fara bani.

Spre exemplu,sunt care au ajuns in prima liga fara sa bage odata bani in joc,ti-am spus, cu bani ajungi mai repede sus, e ca in realitate, platesti sa stai in fata, dar si daca nu platesti tot vezi spectacolul.

| AvalohAlyn explică (pentru Magnifico):

Cred ca o sa ma apuc si eu de acest joc.Eu mai joc managerdefotbal.ro(online soccer manager) si imi place mult acolo am si tichete si am si avantaje.Merci de informatii.Ma apuc si eu de GU.

Întrebări similare