| sabin89 a întrebat:

CFR Cluj a bătut ŢSKA Sofia cu 2-0 la ei acasă, la Sofia. Deci suntem mai buni. AS Roma nu a reuşit decât un egal cu ŢSKA, acasă la Roma. Deci, era de aşteptat ca CFR să bată AS Roma. Dar au încasat-o, şi încă la scor. Cum s-ar putea interpreta ciudăţenia, altfel decât cu banala explicaţie că balonul e rotund?

12 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Fotbalul nu e filosofie, draga sabin89 happy

| Simpatic a răspuns:

Poate si pentru faptul ca fotbalul nu merge mereu dupa lucruri matematice si logice.
Nu mai sunt de mult microbist dar CFR-ul parca a avut in meciul cu Roma ceva probleme cu lotul, a avut multi jucatori de baza lipsa, de aceea i-a spart Roma cu 5-0, poate gresesc dar cum am zis a fost o vreme cand imi placea si urmaream fotbalul acum nu e sa fie happy

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Te credeam om serios

| iMihai98 a răspuns:

Pai hai sa o luam cu inceputul, CFR trece printr-o perioada mai proasta in materie de jucatori, multi fiind accidentati, bolnavi sau nu mai pot participa in competitie. Era si normal sa castige Roma, tinand cont de istoria si lotul echipei care e cotat la peste 300M euro, fata de CFR cu peste 20M euro, deci diferenta e de la cer la pamant. Acum cu meciul cu sofia, echipele mai au si cate o perioada mai proasta, cum nici barcelona nu a dus-o bine sezonul trecut. Acum nu ma asteptam sa piarda chiar la scor, ma asteptam sa piarda cu 1-2 goluri sau chiar sa faca un egal.

| Wr3nch a răspuns:

Fotbalistii nu erau in forma. Nu au avut o strategie buna. AS Roma a jucat mai slab cu Sofia dar si-au revenit. CFR e supraevaluata. Alege care iti [place mai mult.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Probabil a tratat meciul superficial as Roma cu bulgarii credeau că joacă cu Dunărea da nu o fost chiar așa au făcut un meci bun bulgarii nu degeaba sau calificat în grupe, daca e așa CFR nu cred că o să o bată din nou pe tska, uneori fotbalul e imprevizibil chestia e că as Roma are cel mai valoros pot din grupa, cred că CFR au avut și un blocaj psihic și au avut mulți jucători lipsa. doar un miracol poate sa facă să se califice, lupta va fi intre ei și Young boys pentru locul 2.

| Drimmero a răspuns:

Niciun meci nu seamana cu altul, asta e fotbalul. Nu exista o regula ca daca bati cu 3-0 un adversar bun, apoi iei bataie de la niste desculti ca mai apoi primul adversar pe care l-ai batut ii spulbera pe desculti, totul tine de conjunctura, de meci in sine. Nu e nicio ciudatenie, fotbalul a functionat mai mereu asa.

| sabin89 explică:

Înţeleg că algebra sau geometria nu funcţionează aici.; şi nici logica. Dar nici calculul probabilităţilor? happy

| Drimmero a răspuns (pentru sabin89):

Fotbalul e imprevizibil, daca ar fi mereu previzibil s-ar da trofeele din prima fara sa se mai joace meciurile. Orice e posibil in fotbal, poti sa ai 3-1 in minutul 80 si la final sa pierzi cu 4-3, nu exista rationament scris aici

| sabin89 explică (pentru Drimmero):

Sunt perfect de acord.

| sabin89 explică (pentru Drimmero):

Cam ce discutam noi odată, despre suspansul pe care ţi-l poate oferi o partidă şi despre răsturnări de situaţie. Chiar parcă a fost unul din meciurile pe care mi le-ai recomandat atunci în care fusese 3-0 şi s-a terminat cu 3-4. De asta poate ne şi place celor mai mulţi dintre noi fotbalul, pentru neprevăzutul pe care îl conţine.

| Drimmero a răspuns (pentru sabin89):

Liverpool in 2 cazuri a avut 2 comeback-uri fenomenale. Primul in 2005 dupa ce a fost condusa de Milan cu 3-0 a revenit in 10 minute pe tabela, a egalat si le-au luat si trofeul, apoi cu Dortmund, dar atunci condusese cu 3-1 nemtii si a revenit Liverpool pe tabela castigand cu 4-3 la ultima faza, mai sunt si meciuri d-astea de iti trebuie un flacon de pastile pentru inima ca sa nu iti pocneasca.

Ca sa fac haz de necaz. Aston Villa-Liverpool 7-2 acum o luna, Liverpool-Arsenal 3-1 tot in octombrie, ceva mai devreme Aston Villa a batut pe Arsenal doar cu 3-0, raportat la intrebarea ta trebuiau sa ne dea 8-0,, am scapat lejer doar cu 3 boabe, ne-au dat scurt 3-0 acasa. Asta e Arsenal, bate pe oricine si isi ia bataie de la oricine ))) nici nu ma mai agit, e doar un accident meciul asta.