| Freky229 a întrebat:

Daca fac flotari + tractiuni, pot face muschi? Daca da, cam cate sa fac pe zi

Răspuns Câştigător
| dienisor a răspuns:

Daca nu te-ai prins ca am glumit tu esti cel care se face de rusine!
Vrea muschi!? Lucreze toate grupele de muschi...

8 răspunsuri:
| dienisor a răspuns:

E destul una. happy
vei face niste picioare imense. Vrei muschi? Incepe si lucreaza la toata masa ta musculara!

| thedealer a răspuns:

*Daca fac flotari + tractiuni, pot face muschi?*
Sigur ca da.O data ce oferi un stimul muschilor (precum antrenarea cu greutati, flotari etc.)acestia se vor dezvolta.Aceasta dezvoltare o poti considera o "adaptare" la stimulul creat de tine.

*Daca da, cam cate sa fac pe zi*
Volumul antrenamentului nu este unul universal.Fiecare isi stabileste volumul de antrenament in functie de el.Esti la inceput? Ai mai facut vreo tractiune in viata ta? Daca da, cate poti sa faci pana la epuizare? (chiar am nevoie de aceste raspunsuri din partea ta, pentru a-ti oferi un raspuns.)

| thedealer a răspuns (pentru dienisor):

Scuza-ma,dar de la flotari si tractiuni sa faca "picioare imense"? flotarile iti lucreaza pectoralii si tricepsul (in functie de priza pe care o folosesti). Iar tractiunile la fel, nici vorba de picioare...tractiunile iti lucreaza bicepsul si spatele (la fel, in functie de priza pe care o folosesti). Nu mai da sfaturi aiurea, mersi

| AFR81 a răspuns (pentru dienisor):

Hai, totusi, daca nu avem cunostinte minime in domeniu, sa incercam sa nu mai raspundem. User-ul, daca te crede, o va lua pe o cale gresita, iar tu risti sa te faci de rusine.

Bula
| Bula a răspuns:

Daca le faci des si pana la epuizare, atunci da.

| funnnyman32 a răspuns:

Salut. Nu stiu daca vei face cine stie ce muschi. dar se va vedea ceva daca nu ai mai facut pana acum. Iti poti lua si 2 gantere reglabile, si o bara pentru brate. Daca faci numai flotari si tractiuni corpul se obisnuieste numai cu efortul depus acolo. Asa ca atunci trebuie sa faci mai greu exercitiul adica la tractiuni sa iei un ghiozdan greu in spate si sa faci, iar la flotari sa pui ceva greutate peste tine. Si nu trebuie sa faci exagerat de multe. 5-6 seturi din fiecare sunt suficiente si de 2 -3 ori pe saptamana, ca daca faci in fiecare zii ai sa progresezi mult mai greu.

| GeoforceExperience a răspuns:

Daca faci de fiecare zi sute de flotari + tractiuni, nu vei face niciodata muschi. Mai bine du-te la sala faci un program
ca la acasa nu vei face nimic.

| dienisor a răspuns (pentru thedealer):

happy ti s-a spus ca esti destept?
nu? se vede.
Doamne... mother of God. Nu te-ai prins ca eram ironica cu baiatul?
Cine vrea sa faca muschi(sala) va face si picioare. Don`t skip leg day!