| Adriana6799nh a întrebat:

Doresc să mă apuc de exercițiile lui Chloe Ting. Dar pur și simplu nu am motivație, tot ce pot face este să mă plâng. Este cineva care a făcut programul ei pe aici?

2 răspunsuri:
| peanut003 a răspuns:

Doar apuca-te. gandeste-te asa;
timpul oricum trece, fie ca stai 30 de minute in pat, fie ca faci sport 30 de minute timpul tot a trecut dar macar ai iesit cu ceva bun din asta, nu l-ai pierdut degeaba si in plus te simti mai bine.

Iti zic din experienta mea, nici mie nu imi placea sa fac sport. ai putea sa gandesti asa ''ma duc sa fac sport un minut, atat. doar un minut'' si vei vedea ca acel 'un minut' se transforma in 30

Exercitiile dau rezultate, eu nu ma uit la ea dar urmaresc exercitii asemanatoare, depinde cat de des le faci si ce alimentatie ai. daca vrei putem vorbi si iti mai explic

| aleee5262 a răspuns:

Intr adevar l am incercat si eu o săptămână. E greu oricum. Acele exercitii sunt mai mult prntru slabit. Dar daca vrei sa slabesti, mananca putin si sanatos. Exercitiile doar ajuta. Eu fac sport in fiecare zi. Imi pun salteaua de fitness si imi fac exerciții de streching sau abdomene etc. Poti sa le faci linistita ca o sa ti aduca doar plusuri.